Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Corporate Functions

Job Description

Avanade is op zoek naar een team lead om het planningsteam te versterken en te helpen haar ambitieuze doelstellingen te behalen. Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende fulltime functie bij een jonge en dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Vacature omschrijving
Als team lead stuur jij het team van planners aan en ben je verantwoordelijk voor een deel van de planning van consultants op projecten. Daarnaast heb je als team lead ook contact met internationale collega’s. Hierdoor bouw je een internationaal netwerk op waar je veel inspiratie uit kan halen voor procesoptimalisatie binnen het Nederlandse team.

Dagelijks sta je in contact met onze IT-professionals, project managers, salesafdeling en de managers van diverse andere afdelingen over de planning van consultants. Hierbij ga je samen met projectmanagers en afdelingsmanagers op zoek naar de beste match voor een project op basis van de wensen voor het project en de skills van de consultants. Doordat je goede relaties onderhoudt met de consultants binnen jouw afdeling kan je rekeninghouden met hun interesses en persoonlijke ontwikkeling tijdens jouw werk.

Het leuke aan de team lead rol binnen het planningsteam is dat het werk verschillende kanten op gaat. Zo draag je de zorg voor het team, heb je afstemming met buitenlandse collega’s, kijk je naar mogelijkheden om processen te optimaliseren en heb je ook je eigen groep mensen waar je de planning voor verzorgt. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer in het team, en bouw je aan de relaties binnen de organisatie.


Jij maakt het verschil omdat:
• Je minimaal HBO werk- en denkniveau hebt;

• Je minimaal 4 jaar werkervaring hebt, bij voorkeur in een vergelijkbare rol (ervaring met resource planning geen vereiste);
• Je zit boordevol energie, bouwt relaties en bent communicatief vaardig;

• Je bent van nature een go-getter die niet terugdeinst om binnen de organisatie te halen wat je nodig hebt;

• je een geboren multitasker bent en gemakkelijk het overzicht bewaart;

• je elke dag vol energie met je team aan de slag gaat!
Wij zijn trots op:
• onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
• onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
• de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
• de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
• ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
• de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
• onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.Voel jij de match?
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 2 sollicitatiegesprekken. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg op 06 15 87 45 48

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange! en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.