Country:

Sweden

Cities:

Stockholm

Area of expertise:

Infrastructure / Unified Communications

Job Description

Har du precis som vi en stark passion för hur teknikens kraft kan användas till att lösa problem och utmaningar? Som Senior Modern Workplace Engineer hos oss på Avanade får du använda dina tekniska kunskaper och konsultativa personlighet till att hjälpa våra kunder till smartare och effektivare affärslösningar.  


Vi skapar värde - a genuine human impact.  

 

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste teknologin i banbrytande projekt, samt hjälp att uppnå din fulla potential så att du växer och utvecklas på Avanade. Möjligheterna till karriär hos oss är många! Vi välkomnar dig till en inkluderande kultur som präglas av ambition och nytänkade. ”We believe that everyone counts” är en av våra hörnstenar som du kommer att märka av när du kliver in hos oss. Älskar du att leva i molnet? Det gör vi också! 


Som person är du engagerad i molnet, dina kollegor samt hjälper dina kunder med att ge dem de verktyg och processer som kommer att förändra verksamheten. Du är en bra kommunikatör med en talang för teknik som verkligen vill få dina kunder att förstå och realisera den verkliga nyttan med en Modern Workplace. 


Om rollen:


Är du intresserad av att arbeta med Microsofts teknik och molnlösningar så kan du vara nästa kollega som hjälper våra kunder genom att göra dem till riktigt molnstyrda företag! Microsoft 365 och Azure är nyckelteknologier i Avanades moln och moderna arbetsplatser som är fokuserade på att maximera värdet från molnet. Vi hjälper våra kunder med deras resa till molnet genom att designa, implementera den optimala infrastrukturen. Vi analyserar, planerar och genomför migreringar och leder kunder till optimal användning och produktivitet i en ständigt utvecklande molnmiljö. Vi ger dig en spännande möjlighet att växa, både personligen och professionellt tillsammans med andra begåvande, passionerade och engagerade konsulter – allt i nära samarbete med våra kunder.  


Som Modern Workplace Engineer inom Infrastructure kommer du:


  • Delta i design, planering och implementering av Microsoft 365/Azure infratstrukturlösningar hos våra kunder
  • Arbeta med Microsoft 365 tjänster som Teams, Exchange, Intune och lösningar relaterade till workplace security
  • Vara en del av ett team med hög kompetens och där personlig utveckling och kvalité i det vi gör är ledord.


För att lyckas hos oss har du:


  • Relevant kandidatexamen, magisterexamen el motsvarande
  • 4-5 års hands-on erfarenhet av design, implementering och konfiguration av Microsoft 365 inom flera av följande områden:

- Teams, Exchange Online, Sharepoint Online

- Enterprise Mobility+Security

Azure AD

- Windows 10 

- Threat Protection

  • Meriterande är om du även har kunskaper inom Azure Cloud Platform
  • Vi ser att du har erfarenhet från arbete i team med projekt
  • Du har en passion för det du gör och ett driv att utvecklas 
  • Behärskar svenska och engelska flytande.


Intresserad? 


Om du tycker att rollen låter som en match för dig – då vill vi höra från dig! Klicka på knappen nedan och ansök redan idag. Har du frågor eller funderingar kring rollen eller Avanade så är du välkommen att kontakta vår rekryterare Emma Humble via mail e.humble@avanade.com

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.