Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description

Wil jij één van ‘s werelds grootste goede doelen, bierbrouwerij of oliemaatschappij helpen in hun digitale transformatie? Als senior Dynamics 365 CE lead consultant help je onze klanten met het bepalen van hun digitale strategie en ben je medeverantwoordelijk voor de delivery van grote Dynamics 365 CE-projecten. Je bent betrokken bij het gehele proces – van proposal tot de afronding en nazorg van de digitale transformatie. Je wordt onderdeel van onze wereldwijde digital practice en werkt in multidisciplinaire teams aan een breed scala van Customer Experience-projecten. Ons team bestaat uit ruim 50 CRM consultants in Nederland, en ruim 38.000 collega’s wereldwijd.


Je ondersteunt en begeleidt klanten in hun digitale transformaties om de ervaring van hun klanten te verbeteren en te digitaliseren. Je verdiept je in complexe uitdagingen van de klant op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. In workshops werk je samen met de klant de optimale oplossing uit, die je vervolgens met je team van Avanade collega’s gaat realiseren. Hierin begeleid jij (een deel van) het team en fungeer je als coach voor minder ervaren collega’s. We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het outsourcen van delen van de oplossing. Ook voor deze offshore collega’s fungeer je als teamlead en je beoordeelt het opgeleverde werk. Verder werk je nauw samen met de diverse stakeholders bij de klant, collega’s van Avanade uit de andere focusgebieden en komt het regelmatig voor dat we projecten doen met één van onze moederorganisaties Accenture en Microsoft.


Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode. De klanten waar je aan de slag gaat zijn de top 500 grootste bedrijven in diverse branches. Afhankelijk van je ambities kan je aangehaakt worden bij pre-sales trajecten, helpen met sturing geven aan de interne organisatie en de ontwikkeling van het team, je specialiseren binnen een brache of één van de Dynamics 365 CE domeinen. Je kan doorgroeien richting Solution Manager/architect (zowel binnen Nederland als internationaal), Delivery Manager of Management Consulting.


Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op het hoogste niveau aan de slag wilt met Dynamics 365 CE en onderdeel wilt uitmaken van een gaaf internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden. Studiemogelijkheden zijn te over en mede dankzij de bedrijfsopzet, zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn. Maak het verschil in je carrière bij Avanade.


“Een informele cultuur met een professionele én enthousiaste uitstraling en manier van werken, dát krijg ik elke dag bij Avanade. Toen ik 6 jaar geleden het oranje aantrok, werd ik overweldigd door de hoeveelheid kennis die hier beschikbaar is. Mijn collega’s zijn behulpzaam en delen graag. Gaaf! Het meest geniet ik als we met de klant samenwerken en in teamverband deze kennis succesvol in de praktijk brengen en echt het verschil maken. Het klantbelang en de persoonlijke ontwikkeling staan hier voorop.” – Ben, senior 365 CE lead consultant.


Jij maakt het verschil omdat:

  • Je minimaal 6 jaar ervaring hebt als Dynamics 365 CE (of een ander CRM-platform) consultant of developer, waarvan 2 jaar als teamlead;
  • Je goede kennis hebt van Dynamics 365 CE, certificering is een pré. Een ander CRM platform mag ook;
  • Je ervaring hebt met de integratiemogelijkheden van Dynamics 365 CE en andere systemen;
  • Je gewerkt hebt aan meerdere gave CRM-implementaties;
  • Je over een afgeronde bachelor of master beschikt.

Denk je dat je niet helemaal voldoet aan bovengenoemde maar heb je een can-do-mentaliteit en daag jij jezelf continu uit om nieuwe dingen te leren? Reageer dan alsnog!


Waarom zou je voor Avanade kiezen?

  • een diverse en inclusieve organisatie;
  • een aantrekkelijk salaris en extra benefits;
  • een focus op training en jouw ontwikkeling en groei;
  • interessante klanten en projecten. 

We moedigen je aan om tijdens het wervingsproces openhartig met onze recruiters te spreken over je carrièreambities en verwachtingen. In ruil daarvoor zijn we toegewijd om transparant met jou te communiceren over onze intentie en doelen rond deze functie.

Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 2 a 3 sollicitatiegesprekken. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 06 1587 4548.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.