Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Analytics

Job Description


Wil jij je verdiepen in een complex vraagstuk op het gebied van AI? Avanade is opzoek naar een ambitieuze masterstudent die aan de slag wil gaan met het onderzoeksthema ‘Explainable Artificial Intelligence’. Binnen dit thema krijg jij de ruimte om de verdieping te zoeken en kan je er je eigen richting aan te geven. Tijdens je onderzoeksstage krijg je begeleiding vanuit ons Data & Analytics team en krijg je de kans om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen.Onderzoeksthema

Artificial Intelligence groeit heel snel, maar wordt per dag complexer en meer autonoom. Deze groei opent transformatie kansen voor bedrijven en de samenleving in een enorme snelheid. Tegelijkertijd wordt het steeds belangrijker om de modellen en uitkomsten goed te kunnen verklaren.


Machine learning is momenteel de meest ontwikkelde vorm van AI. De grote variëteit in ML maakt het mogelijk om het toe te passen in verschillende gebieden: het doen van medische diagnoses, het creëren van aanbevelingssystemen, het doen van investeringsbeslissingen en het helpen herkennen van stoptekens in zelfrijdende auto’s. De uitdaging is dat ML opereert in black boxes, die weinig tot geen inzicht geven in hoe een bepaalde uitkomst is behaald.


De toegevoegde waarde voor bedrijven zal dan ook enorm toenemen op het moment dat ML modellen beter te begrijpen zijn. De betere interpreteerbaarheid zal druk opleggen richting regulering en adoptie van best practices met betrekking tot verantwoordelijkheid en ethiek. Tijdens het onderzoek, zal de je je bekend maken met Machine Learning, interpretability engines en modellen gebruikmakend van AI/ML en het analyseren van de resultaten. Een mogelijk researchthema: Is het mogelijk om een framework te creëren rondom Explainable Artificial Intelligence?


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.