Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description


Oletko kokenut Microsoft Dynamics CRM -osaaja ja kiinnostunut syventämään osaamistasi entisestään asiantuntevassa ja globaalissa ympäristössä? Haemme kasvavaa tiimiimme toiminnallista Microsoft Dynamics 365 CRM -konsulttia toimimaan uusimpien Microsoftin teknologioiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa!  

Avanade Finland 

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttiyritys. Suomessa meitä on reilu viitisenkymmentä ja kansainvälisesti toimimme 26 eri maassa. Pääsemme siis nauttimaan niin pienemmän yrityksen eduista kuin samalla hyötymään maailmanlaajuisesta verkostostamme. Meillä pääset kehittymään asiantuntevien Microsoft-teknologiaosaajien kanssa suurten ja vaikuttavien hankkeiden parissa. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että suuria, kansainvälisiä yrityksiä, ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa. Voit siis halutessasi löytää itsesi vaikkapa ulkomailta, mikäli kansainvälisyys kiinnostaa sinua. 

Dynamics 365 CRM -konsultin rooli 

Avanade kasvaa kovaa vauhtia ja etsimmekin nyt asiantuntevaan tiimiimme Dynamics 365 Business -konsulttia vastaamaan Microsoft Dynamics 365 CE ja Power Platform -ratkaisujen tunnistamisesta, kehittämisestä ja käyttöönotosta. Osallistut asiantuntemuksellasi projektinhallintaan, liiketoimintaprosessien kehittämiseen ja toteutukseen asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Toimit läheisesti sekä asiakkaiden että sisäisen tiimisi kanssa ja lisäksi nearshore- ja offshore-tiimien kanssa ulkomailla.

Tehtävääsi kuuluu:

  • Työpajojen järjestäminen asiakkaiden kanssa, joissa kerätään vaatimuksia, tunnistetaan asiakastarpeita ja muunnetaan ne konkreettisiksi ratkaisuiksi. 
  • Kouluttaa ja tukea D365:n ja PowerAppsin avainkäyttäjiä.
  • Vastata ennakoivasti uusista toiminnoista ja päivityksistä sekä pysyä ajan tasalla uusista teknisistä julkaisuista.
  • Liiketoimintalogiikan implementointi ja prosessien automatisointi Dynamics 365 CE- ja/tai Power Platform OOTB -toiminoilla.
  • Globaalin toimituskeskuksemme ohjaaminen.

CRM-konsulttimme rooli on monipuolinen ja nopeatempoinen, ja asetamme toimituksessamme korkeat vaatimukset itsellemme. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisen ja teknisen osaamisen lisäksi roolissa tarvitaan tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Asiakasprojekteissa tapaat, teet yhteistyötä ja koulutat ihmisiä eri tasoilla, joten sinulla on oltava hyvät kommunikointitaidot sekä aito kiinnostus ja uteliaisuus asiakkaan liiketoimintaa kohtaan.  

Arvostamme:

  • Kokemusta CRM-järjestelmistä ja ymmärrystä Microsoft Dynamics 365:stä ja Power Platformista.
  • Kokemusta haastavien asiakasprojektien toteuttamisesta ja ylläpidosta tai pääkäyttäjän roolista.
  • Ymmärrystä globaalien tiimien toimimisesta.
  • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.  

Työntekijänä olet motivoitunut kehittymään ja oppimaan uutta sekä asiakas- ja ratkaisukeskeinen. Voit olla jo kerryttänyt useamman vuoden kokemusta CRM-maailmasta tai uran alkuvaiheessa oleva kasvava talentti. Kehittymisesi on meille tärkeää ja tuemme työntekijöidemme kehittysmiskaarta laajoilla koulutusmahdollisuuksilla ja sertifikaateilla sekä uraohjaajan avulla. 

Mitä seuraavaksi? 

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta.  

Heräsikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin. 

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.