Country:

Netherlands

Cities:

Amsterdam

Area of expertise:

Delivery Management

Job Description

Avanade is op zoek naar een agile Delivery Lead om ons Delivery Management team te versterken. Ben jij een energieke verbinder en heb je ervaring met het succesvol opleveren van innovatieve en complexe IT-projecten in een enterprise omgeving? Dan hebben wij de vacature die je zoekt!  

 

Job description 

Als Delivery Lead binnen het Delivery Management team ga je met onze klanten en met je team de uitdaging aan om business problemen op te lossen. Je managed de verwachtingen van de klant en interne stakeholders en houdt ze op de hoogte door middel van rapportages. Gedurende het project communiceer je regelmatig met alle stakeholders over de status, beheer je risico's en issues en bewaak je de financiële prestaties. Als Delivery Lead heb jij voor Avanade een belangrijke rol in het onderhouden en ontwikkelen van de relatie met onze klant en het aansturen en motiveren van onze Avanade projectteams.


Je uitdaging is het combineren van een project met een agile, scrum,  aanpak. Je laat zien dat je in staat bent om als onderdeel van het development team zorg te dragen voor planning en voorspelbaarheid; daarnaast onderhoudt en borg je het scrum proces in je team als scrum master.   

Samen met één van onze Solution Architecten ga jij aan de slag om een project succesvol te laten verlopen. Dit alles zodat het vertrouwen van de klant in Avanade èn in jou als agile Delivery Lead blijft groeien.  Wij richten ons met onze dienstverlening op de Enterprise markt, wat betekent dat je kan werken aan grote, soms internationale, implementaties.   
  
De projecten waar je aan werkt zijn voor toonaangevende klanten van Avanade, voornamelijk uit de Fortune 500. Wat ons verbindt binnen Avanade is dat wij een organisatie zijn die gevuld is met mensen die een passie hebben voor het toepassen van Microsoft technologie in verschillende klantomgevingen. 

 

Er is ruimte en oprechte aandacht voor de mens achter je functie als agile Delivery Lead. Dit wordt onder andere gestimuleerd door onze trainingsmogelijkheden en je persoonlijke Career Advisor.   

 

Jij maakt het verschil omdat: 


 • Je ervaring hebt als Project Lead of Scrum Master in IT-projecten in een enterprise omgeving;  
 • Je jezelf en je ideeën kunt presenteren en de wijze waarop je dit doet aan kunt passen aan je publiek;  
 • Je een projectmanagement certificering hebt, dit is een pre;
 • Je beschikt over een scrum certificering, dit is een pré;   
 • Je in staat bent een team coachend te leiden;
 • Je helder communiceert in zowel Nederlands als Engels;  
 • Je gedreven bent en een echte aanpakker;  
 • Je zowel je uitstekende analytische skills als je empatische vermogen weet in te zetten;  
 • Je ervaring hebt met de realisatie van Microsoft oplossingen, dit is een pré.  
 • Je samen met je (scrum) team impact wil maken bij onze klanten, en hier het beste resultaat wil neerzetten.

 

  
Wij zijn trots op:  


 • Onze projecten, waarin wij dagelijks het verschil maken met onze collega’s die ervoor zorgen dat we allemaal werken in een prettige en gezellige sfeer;  
 • De serieuze carrièremogelijkheden, waar je samen met je Career Advisor aan werkt en waarvoor je gebruik kunt maken van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;  
 • De mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd in te zetten voor corporate responsibility of een goed doel;  
 • Onze arbeidsvoorwaarden: een mooie bonusregeling, telefoon en laptop, mobiliteits vergoeding óf een leaseauto, pensioenregeling, trainingsmogelijkheden, mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur) en nog vele andere extra’s.  

 

Voel jij de match? 


Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in het Engels te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Je hoort snel van ons!   

  
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange! Of kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.  

 


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.