Country:

Norway

Cities:

Oslo

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

I Avanade er forretning og teknologirådgivning ikke bare vår karriere, men vår store lidenskap. For oss betyr det mer enn bare å jobbe med nye innovasjoner, det betyr å bruke teknologi for å løse forretningsutfordringer på måter som gjør en reell forskjell for oss, våre kunder, og verden.

 

Vi søker nå etter flere dyktige konsulenter med erfaring fra eller sterk interesse for .NET utvikling

 

Som konsulent i Avanade vil du arbeide aktivt sammen med kunden for å utvikle forretningskritiske løsninger basert på blant annet skyteknologi og automasjon. Du vil være involvert i det strategiske og utvikle systemer som hjelper kundene å redusere kostnader, samtidig som de øker funksjonalitet, åpenhet, effektivitet og smidighet.

 

Du vil være omringet av inspirerende og kunnskapsrike kolleger, og som ansatt i et internasjonalt selskap vil du ha muligheten til å bygge og utvide ditt nettverk lokalt, på et nordisk nivå og globalt.

Du vil arbeide med høyt kvalifiserte Microsoft-eksperter, bli trent profesjonelt og være en del av teamet som hjelper våre kunder med å oppnå resultatene i et miljø der folk blir inspirert til å være best.

Du vil ta kurs, bli introdusert til vår virksomhet og våre prosesser.

Vi vil investere i din læring, vekst og utvikling, fordi vi vet at vi er mest vellykket når våre medarbeidere er på sitt aller beste.


Vi ser etter deg som har en kommersiell legning, er nysgjerrig, tar ansvar og som liker utfordringer. Du ser fordeler med å jobbe i et internasjonalt selskap og trives i et hektisk miljø med høy endringstakt. Du kan enten være nyutdannet teknolog på jakt etter din første jobb, eller ha 2-5 år bak deg i bransjen og være på utkikk etter en arbeidsplass som lar deg ta det neste steget. Hos oss har vi en veletablert karrieremodell, og som ansatt får du tildelt en karriereveileder som hjelper deg å sette mål, og å nå dem.

 

Vi i Avanade har fokus på mangfold og ønsker å øke kvinneandelen i IT-bransjen. Derfor oppfordrer vi jenter til å søke. 


Passer du til vår beskrivelse? Vi vil gjerne høre fra deg.

Apply now

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.