Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

Full Stack -kehittäjä (React/Angular +.NET + Azure)

Onko sinulla kokemusta Reactista tai Angularista ja olet kiinnostunut Azuren parissa työskentelystä? Haluatko syventää osaamistasi entisestään asiantuntevassa ja globaalissa ympäristössä? Haemme kasvavaan tiimiimme Full Stack -kehittäjää toimimaan uusimpien Microsoftin teknologioiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa! 

Avanade Finland

Olemme Accenturen ja Microsoftin omistama kansainvälinen yritys ja Suomessa meitä on n. 70 työntekijää tällä hetkellä. Avanadella on jo yli 40 000 työntekijää ympäri maailmaa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Pohjoismaisten toimipisteidemme kanssa. Pääsemme siis nauttimaan pienemmän yrityksen eduista, mutta hyödymme myös maailmanlaajuisesta verkostostamme. Asiakkaamme ovat enimmäkseen suuria, kansainvälisiä yrityksiä ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa asiakasrajapinnassa. 

Tällä hetkellä työskentelemme edelleen poikkeusoloissa pääosin etänä. Pääsemme vaikuttamaan siihen, työskentelemmekö kotoa käsin etänä vai toimistoillamme Helsingin Ruoholahdessa tai Turussa. Normaalitilanteessa toimimme myös satunnaisesti asiakkaidemme tiloissa heidän toiveidensa mukaisesti.    

Full Stack -kehittäjän rooli 
Avanaden kehittäjätiimi kasvaa kovaa vauhtia ja etsimmekin nyt Full Stack -kehittäjää liittymään asiantuntevaan joukkoomme. Kehittäjän roolissa osallistut pilvipohjaisten ratkaisujen ja palveluiden rakentamiseen asiakkaillemme osana paikallista ohjelmistokehittäjätiimiämme sekä Pohjoismaista yhteistyötä. Azure-pohjaiset ratkaisumme voivat koostua Azure PaaS alustojen hyödyntämisestä koko infrastruktuurin rakentamiseen. Tehtävässä pääset myös ohjaamaan kehitystiimejä ja avustat myyntiä ja ratkaisuarkkitehteja.  

Arvostamamme osaaminen

  • React/Angular (JavaScript/TypeScript)
  • .NET
  • Microsoft Azure, hyvää ymmärrystä Azuren infrastruktuurista sekä DevOpsin periaatteista ja sovelluskonsepteistä, kuten automatisoidusta testauksesta ja CI/CD-prosesseista
  • Kokemusta pilvipohjaisten ratkaisuiden rakentamisesta ja arkkitehtuurista 
  • Kokemusta PaaS-palveluista Azuressa, Compute, App Service, Data ja Enterprise Integraatiot.
Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista kehittäjän tehtävistä ja näemme etuna, jos sinulla aikaisempaa projekti- ja konsultointikokemusta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Henkilönä motivoidut suunnittelemalla ja luomalla hyvin toimivia ohjelmistoja ketterillä menetelmillä ja haluat oppia ja kehittyä asiantuntijana. Pidät asiakkaiden kanssa toimimisesta ja rakennat ja ylläpidät asiakassuhteita tehtävässäsi. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä

  • Osaksi globaalia työyhteisöä ja työskentelemään suurten asiakkaiden kanssa mielenkiintoisissa ja pitkäkestoisissa projekteissa niin yksityisten kuin julkisten asiakkaiden kanssa 
  • Haastamaan itseäsi ja suunnittelemaan yhdessä mentorisi kanssa urapolkuasi
  • Kehittymään asiantuntijana eri projektitiimeissä, mutta myös laajojen koulutusmahdollisuuksien avulla (mm. maksetut sertifikaatit ja vähintään 80h vuodessa koulutusmahdollisuuksia)
  • Osaksi mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä sekä osallistavaa ja joustavaa työympäristöä. 
Lisäksi tarjoamme monipuoliset edut, kuten oman hyvinvoinnin edistämiseen tarkoitetun bonuksen, kattavan työterveyshuollon, sairaskuluvakuutuksen, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä monia muita etuja. Kehittäjän tehtäväsi lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua kaikkeen koulutuksesta ja kehittämisestä yhteiskuntavastuutyöhön, sosiaaliseen toimintaan ja paljon muuhunkin. Meillä on rento työyhteisö ja työntekijäkokemus on meillä asialistalla korkealla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää tänään ja liity osaksi tiimiämme! 

Jos sinulla heräsi mitään kysyttävää tai haluaisit kuulla tehtävästä vielä tarkemmin, voit olla yhteydessä Lillli Tavaststjernaan / lilli.tavaststjerna@avanade.comMikäli et juuri tällä hetkellä löytänyt sopivaa avointa roolia, voit aina tallentaa avoimen hakemuksesi järjestelmäämme täältä Candidate Communityjolloin pidämme sinut mielessä tulevien roolien osalta. 
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.