Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description

Wil jij één van ‘s werelds grootste goede doelen, bierbrouwerijen of oliemaatschappijen helpen in hun digitale transformatie? Als Dynamics 365 CE consultant werk je in teamverband toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je wordt onderdeel van onze wereldwijde digital practice en werkt in multidisciplinaire teams aan een breed scala van Customer Experience-projecten. Ons team bestaat uit ruim 50 CRM consultants in Nederland, en ruim 38.000 collega’s wereldwijd.

Je ondersteunt en begeleidt klanten in hun digitale transformaties om de ervaring van hun consumenten te verbeteren en te digitaliseren. In workshops werk je samen met de klant en jouw team de optimale oplossing uit, die jullie vervolgens gaan realiseren. Je verfijnt en verduidelijkt user stories, bouwt en test de oplossing en brengt deze live samen met een team van andere experts - zowel onshore als offshore.

Wij helpen grote internationale bedrijven in diverse branches met hun digitale transformatievraagstukken, wat garant staat voor uitdagend werk aan grote en complexe projecten. Onze projecten duren van enkele maanden tot enkele jaren. Bij de inzet op projecten wordt rekening gehouden met jouw talent, vaardigheden en ontwikkeling. Op een typisch project werk je samen met een product owner, solution architect, delivery lead, technisch teamlead en (junior) Dynamics 365 CE consultants en developers. Afhankelijk van jouw wensen en ervaringsniveau kan je doorgroeien naar andere rollen, uiteraard met de juiste begeleiding. Mocht het je leuk lijken, dan kan je ook aangehaakt worden bij (pre-) salestrajecten of kan je helpen vorm te geven aan de interne organisatie. We hebben een grote offshore-workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het samenwerken met collega’s op afstand. Binnen Avanade werken we voornamelijk volgens de agile-methode.

Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op het hoogste niveau aan de slag wilt met Dynamics 365 CE en onderdeel wilt uitmaken van een gaaf internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden. Studiemogelijkheden zijn te over en mede dankzij de bedrijfsopzet, zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn. Maak het verschil in je carrière bij Avanade.

“Wat ik het mooiste vind aan Dynamics 365 CE binnen Avanade is dat je niet alleen midden in de digitale workplace revolutie zit, maar daarbij uitdagende projecten kan doen met leuke collega's. Daarnaast zijn er binnen Avanade meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en de internationale communities van collega’s die meer dan bereid zijn elkaar te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kun je met ondersteuning van je career advisor zelf richting geven aan je carrière en werken met de Microsoft-technieken die jou enthousiast maken.” – Reno, Dynamics 365 CE developer.

Jij maakt het verschil omdat:
 • Je passie hebt voor technologie en ziet Microsoft-technologie als uitdaging;
 • Je al minimaal 1 jaar ervaring hebt als Dynamics 365 CE developer;
 • Je goede kennis hebt van Dynamics 365 CE, Azure, certificering is een pré;
 • Je gewerkt hebt aan gave CRM-implementaties;
 • Je over een afgeronde bachelor of master beschikt.

Denk je dat je niet helemaal voldoet aan bovengenoemde maar heb je een can-do-mentaliteit en daag jij jezelf continu uit om nieuwe dingen te leren? Reageer dan alsnog!

Waarom zou je voor Avanade kiezen?
 • Jouw toekomstige collega’s helpen je bij vragen en uitdagingen. Bovendien heerst er een prettige, informele werksfeer;
 • Jouw kennis blijft op peil, omdat we onderling kennis delen met elkaar op allerlei manieren. Zo zijn onze focusgroep avonden, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee), een succes;
 • Met jouw passie kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt;
 • We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleid in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • Ons kantoor is goed bereikbaar, zit vol met relaxte zithoekjes en heeft een gezellige coffee corner en gratis bedrijfsfitness op de begane grond;
 • We bieden de mogelijkheid om tijdens werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • We hebben zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, goede pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.

Disclaimer: deze functie is een toekomstige kans binnen Avanade. We zijn actief aan het werven en interviewen voor deze functie, maar zullen geen aanbieding doen om op korte termijn te starten een mogelijke startdatum ligt dus in de verdere toekomst.


Het uitbreken en verspreiden van COVID-19 heeft voor velen onzekerheid gecreëerd en gedurende deze periode richt Avanade zich op de persoonlijke veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en kandidaten. Het goede nieuws is dat Avanade een organisatie met 38.000 medewerkers is die elke dag afhankelijk zijn van nieuwe manieren van werken en dat we al 20 jaar vertrouwen op onze werkervaring om onze werknemers - waar ze ook werken - meer mogelijkheden te geven. Dankzij onze werkplekplatforms - zoals Office 365, Microsoft Teams, SharePoint en meer - hebben we naadloos werk kunnen blijven leveren en contact kunnen leggen met talent om kansen voor morgen te verkennen.


Wat betekent dat voor jou? Het betekent dat je virtueel, via video, kan solliciteren en gesprekken voert voor toekomstige carrièremogelijkheden zonder de druk om een ​​beslissing te nemen.


We moedigen je aan om tijdens het wervingsproces openhartig met onze recruiters te spreken over je carrièreambities en verwachtingen. In ruil daarvoor zijn we toegewijd om transparant met jou te communiceren over onze intentie en doelen rond deze functie.


Voel jij de match?
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 2 sollicitatiegesprekken. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 06 1587 4548.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.