Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description

Ben jij een Dynamics CE developer en krijg jij energie van het adviseren van klanten? Avanade is op zoek naar D365 developer die met ons team onze klanten wil helpen hun business uit te voeren met alle potentie van D365 CE.

Jij bent een enthousiaste developer met uitstekende communicatieve vaardigheden, bedreven in het in kaart brengen van de behoefte van klanten en deze vertalen naar technische oplossingen. Jij krijgt energie van het werken in een team en jouw passie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in het veld!


De rol:

Als technisch CRM consultant gebruik je jouw technische kennis van Dynamics 365 Customer Engagement (CE) en Power Platform om complexe business uitdagingen bij onze klanten op te lossen. In workshops werk je samen met de klant en jouw team de optimale oplossing uit, die jullie vervolgens gaan realiseren. Je verfijnt en verduidelijkt user stories, bouwt en test de oplossing en brengt deze live samen met een team van andere experts - zowel onshore als offshore.


Wij helpen grote internationale bedrijven in diverse branches met hun digitale transformatievraagstukken, wat garant staat voor uitdagend werk aan grote en complexe projecten. Onze projecten duren van enkele maanden tot enkele jaren. Bij de inzet op projecten wordt rekening gehouden met jouw talent, vaardigheden en ontwikkeling. Op een typisch project werk je samen met een product owner, solution architect, delivery lead, technisch teamlead en (junior) Dynamics 365 CE consultants en developers. Afhankelijk van jouw wensen en ervaringsniveau kan je doorgroeien naar andere rollen, uiteraard met de juiste begeleiding.


Avanade is dé uitgelezen werkgever als je op het hoogste niveau aan de slag wilt met Dynamics 365 CE en onderdeel wilt uitmaken van een gaaf internationaal team van ervaren Microsoft-professionals. Je kunt gebruik maken van de ervaring en mogelijkheden die Accenture en Microsoft bieden. Studiemogelijkheden zijn te over en mede dankzij de bedrijfsopzet, zijn we een werkgever waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn. Maak het verschil in je carrière bij Avanade.


“Wat ik het mooiste vind aan Dynamics 365 CE binnen Avanade is dat je niet alleen midden in de digitale workplace revolutie zit, maar daarbij uitdagende projecten kan doen met leuke collega's. Daarnaast zijn er binnen Avanade meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en de internationale communities van collega’s die meer dan bereid zijn elkaar te ondersteunen. Met deze hulpmiddelen kun je met ondersteuning van je career advisor zelf richting geven aan je carrière en werken met de Microsoft-technieken die jou enthousiast maken.” – Reno, Dynamics 365 CE developer.

Jij:

 • Hebt een passie voor Microsoft-technologie;

 • Hebt al minimaal 3 jaar ervaring hebt als Dynamics 365 CE developer;

 • Hebt goede kennis van Dynamics 365 CE, Azure, certificering is een pré;

 • Hebt gewerkt aan gave CRM-implementaties;

 • Beschikt over goede communicatie skills die je inzet om (technische) informatie over te brengen aan je team en key stakeholders van de klant;

 • Hebt ervaring in de consultancy en houdt van de afwisseling van projecten en klanten die hierbij komen kijken;

 • Bent op zoek naar een organisatie waarin jouw ontwikkeling en welzijn centraal staan. Je wil leren van senior collega’s maar ook jouw kennis delen met je collega’s;

 • Bent trots op de resultaten die je haalt, en wil samen met ons de beste zijn in wat we doen;

 • Beschikt over een afgeronde bachelor of master;

 • Denk je dat je niet helemaal voldoet aan bovengenoemde maar heb je een can-do-mentaliteit en daag jij jezelf continu uit om nieuwe dingen te leren? Reageer dan alsnog!


Bij Avanade

 • Met jouw passie en kennis kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de Enterprise markt;

 • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleidt in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden. Zo krijg je natuurlijk Azure credits (MSDN/Visual studio), zijn er diverse interne trainingen maar worden er ook regelmatig initiatieven door collega’s opgezet;

 • Naast onze focus op jouw ontwikkeling vinden we jouw well-being erg belangrijk. Hier bieden we o.a. trainingen, budget en health surveys voor aan;

 • Een actieve CRM community, met in ons Nederlandse CRM team meer dan vijftig collega's;




Voel jij de match?
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 2 sollicitatiegesprekken. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 06 1587 4548.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.