Country:

Sweden

Cities:

Stockholm

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description

Har du precis som vi en stark passion för hur teknikens kraft kan användas till att lösa problem och utmaningar? Som CRM Solution Architect hos oss på Avanade får du använda dina tekniska kunskaper och konsultativa personlighet till att hjälpa våra kunder till smartare och effektivare affärslösningar. Vi skapar värde - a genuine human impact.  
 
Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste teknologin i banbrytande projekt, samt hjälp att uppnå din fulla potential så att du växer och utvecklas på Avanade. Möjligheterna till karriär hos oss är många! Vi välkomnar dig till en inkluderande kultur som präglas av ambition och nytänkade. ”We believe that everyone counts” är en av våra hörnstenar som du kommer att märka av när du kliver in hos oss.  
 
Att vara konsult på Avanade är spännande och fartfyllt. Förutom ditt arbete inom CRM teamet så finns stora möjligheter att engagera sig i allt från utbildning och utveckling till CSR-arbete, sociala aktiviteter och träning och hälsa. Vi har roligt tillsammans och Employee Experience ligger alltid högt upp på agendan. Vi har dessutom ett väldigt fint förmånspaket som ger dig det där lilla extra.  
 
Avanade är större än många tror. Vi är ett mindre företag i Sverige men är en del av Accenture och Microsoft globalt. Med andra ord har vi alla fördelar med en mindre organisation, men kan även dra nytta av vårt globala nätverk. Våra kunder är mestadels stora, internationella bolag.  

Din roll:

Som Solution Architect inom CRM kommer du ansvara för att identifiera, utveckla och implementera Microsoft Dynamics 365 CE samt Power Platform-lösningar. Du bidrar med att skapa helhetslösningar för våra kunder, vägleder dem på sin Microsoft resa samt ansvarar för våra leveranser från ett tekniskt perspektiv. Dina samarbetsytor är många, både hos kund och internt med ditt team i Sverige, nearshore och offshore. Du samarbetar och bygger relationer mellan kunder, IT-personal och affärspartners för att säkerställa hög kvalitet och erbjuda snabba lösningar på kundfrågor. Internt på Avanade så är du en del av CRM Talent Community där vi är ett litet tajt gäng.  

 Ett axplock av dina arbetsuppgifter inkluderar: 

  • Leda och supporta ditt teams arbete genom hela projektets livscykel 
  • Definiera tekniska och operativa användarkrav  
  • Designa konceptuell arkitektur och tekniska lösningar  
  • Leda kontinuerliga förbättringsarbete för att proaktivt identifiera potentiella utmaningar för kunders framgång och affärsproduktivitet 
  • Proaktivt ansvara för uppgraderingar av den senaste och nya funktionaliteten och hålla dig uppdaterad kring nya releaser. 
 
Vi söker: 

För att lyckas och trivas i rollen som Solution Architect inom CRM hos oss ser vi att du har: 

  • Akademisk examen inom relevant område 
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom CRM-system med bred baskunskap av Microsoft Dynamics 365, Power Platform samt Azure komponenter relevanta för att skapa Enterprise Solutions  
  • Erfarenhet när det gäller att kommunicera och presentera komplex information till tekniska och icke-tekniska intressenter, både muntligt och i skriftlig form
  • Erfarenhet av att leda implementering och underhåll av komplexa kundprojekt och god förståelse för samarbete i globala team 
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift. 

Rollen som CRM konsult hos oss är omväxlande och fartfylld där vi ställer höga krav på oss själva i vår leverans och våra kundrelationer. Vi tror att du förutom att du har en god affärsförståelse och teknisk kompetens är en fena på att kommunicera och presentera komplex information till tekniska och icke-tekniska intressenter, både muntlig och i skriftlig form.  
 
Intresserad? 

Om du tycker att rollen låter som en match för dig – då vill vi höra från dig! Klicka på knappen nedan och ansök redan idag. Har du frågor eller funderingar kring rollen inom CRM eller Avanade så är du välkommen att kontakta vår rekryterare Emma Humble via mail e.humble@avanade.com  

Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt! 
 
Varmt välkommen med din ansökan till Avanade! 
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.