Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Business Analysis

Job Description

Als Business Consultant Office 365 ontwerp en implementeer je Office 365 oplossingen. Je wordt onderdeel van ons Business & Technology Integration team en werkt in multidisciplinaire teams mee aan Modern Workplace projecten. Wij implementeren maatwerk oplossingen bij onze klanten met behulp van het complete Microsoft ecosysteem. Voor jou betekent dit dat je een leidende rol gaat spelen in implementaties van diverse oplossingen, zoals bijvoorbeeld Office 365 in combinatie met Teams, PowerApps, Flow en SharePoint. Afhankelijk van jouw ambities en ervaringsniveau kan je diverse rollen vervullen binnen een project.

In teamverband zorg je voor een grondige requirements analyse, eventueel in de vorm van workshops en brengt de bedrijfsprocessen gedetailleerd in kaart. Je denkt pro-actief mee met de klant over hoe Office 365 hun productiviteit kan vergroten. Voor de klant word je een echte Trusted Advisor. De juiste vertaalslag van de wensen van de klant in een werkbare oplossing valt onder jouw verantwoordelijkheid. Samen met je team en consultants van andere Avanade units zorg je ervoor dat de oplossing wordt gebouwd en geimplementeerd. Hierbij coach je het projectteam en help je ze hun skills te verbeteren. Ook voor de nazorg en optimale adoptie van de implementaties zorg je dat de juiste collega’s worden aangehaakt.

Wij richten ons op de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat voor jou betekent dat je mee gaat werken aan grote projecten. Dat betekent een afwisselende omgeving en met je Avanade collega’s aan de slag gaan bij diverse toonaangevende bedrijven. De duur van projecten kan verschillen van enkele maanden tot meer dan een jaar. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw interesses en ontwikkeling. Wij werken vrijwel altijd volgens de Agile methode.

Jij maakt het verschil omdat:
• Je minimaal 7 jaar ervaring hebt met het implementeren van oplossingen voor samenwerken en communiceren.
• Je stevige ervaring met het implementeren van Office 365 (of vergelijkbare platformen) en goede kennis van de functionaliteiten.
• Je in staat bent om bedrijfsprocessen snel te doorgronden en functionele ontwerpen te maken.
• Je hebt gewerkt in SCRUM team(s).
• Je beschikt over een afgeronde Bachelor of Master opleiding richting bedrijfskundige informatica of aanverwante studie.
• Je al wat ervaring hebt met Teams, PowerApps, Flow en Yammer.


Wij zijn trots op:
• onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
• onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
• de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
• de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
• ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
• de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
• onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-): leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extra’s.

Afhankelijk van je werkervaring, hoort er een salaris tussen € 4.300,- en € 5.500,- bij deze rol.

Voel jij de match?
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking en heb je 2 sollicitatiegesprekken. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Duygu Ciftci via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange! en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.