Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

Avanade Finland

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttitalo. Meillä pääset kehittymään asiantuntevien Microsoft-teknologiaosaajien kanssa suurten ja vaikuttavien hankkeiden parissa. Toimimme kansainvälisesti 26 eri maassa ja Suomessa meitä on hieman yli 50 työntekijää tällä hetkellä. Pääsemme siis nauttimaan pienemmän yrityksen eduista, mutta hyödymme myös maailmanlaajuisesta verkostostamme. Asiakkaamme ovat enimmäkseen suuria, kansainvälisiä yrityksiä ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa asiakasrajapinnassa. 

Työskentelemme edelleen poikkeusoloissa pääosin etänä. Normaalitilanteessa työ tapahtuu usein asiakkaiden tiloissa, mutta myös joustavasti joko kotoa käsin tai toimistollamme Helsingin Ruoholahdessa.

Azure-arkkitehdin rooli

Avanade kasvaa kovaa vauhtia ja etsimmekin nyt asiantuntevaan tiimiimme Azure-arkkitehtia. Roolissa osallistut pilvipohjaisten ratkaisujen ja palveluiden rakentamiseen asiakkaillemme osana paikallista ohjelmistokehittäjätiimiämme sekä Pohjoismaista yhteistyötä. Azure-pohjaiset ratkaisumme voivat koostua Azure PaaS alustojen hyödyntämisestä koko infrastruktuurin rakentamiseen. Tehtävässä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja myös ohjaamaan kehitystiimejä sekä avustat myyntiä ja ratkaisuarkkitehteja.

Arvostamamme osaaminen:

  • Vahva osaaminen .NET kirjastoista, frameworkista coreen.
  • Microsoft Azure-osaaminen, hyvää ymmärrystä Azuren infrastruktuurista sekä DevOpsin periaatteista ja sovelluskonsepteistä, kuten automatisoidusta testauksesta ja CI/CD-prosesseista.
  • Kokemusta pilvipohjaisten ratkaisuiden rakentamisesta ja arkkitehtuurista, kuten mikropalvelut tai julkaisija-tilaaja malli.
  • Kokemusta PaaS-palveluista Azuressa, Compute, App Service, Data ja Enterprise Integraatioista.
  • Kokemus JavaScriptistä/TypeScriptistä ja React/Angular/Vue:sta tai jostain muusta modernista frontend-teknologiasta nähdään etuna.
  • Microsoftin sertifikaatit nähdään etuna.

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta kehittäjän tehtävistä ja näemme etuna aikaisemman projekti- ja konsultointikokemuksen. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Henkilönä motivoidut suunnittelemalla ja luomalla hyvin toimivia ohjelmistoja ketterillä menetelmillä ja haluat oppia ja kehittyä asiantuntijana. Pidät asiakkaiden kanssa toimimisesta ja rakennat ja ylläpidät asiakassuhteita tehtävässäsi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä:

  • Osaksi globaalia työyhteisöä ja työskentelemään suurten asiakkaiden kanssa mielenkiintoisissa ja pitkäkestoisissa projekteissa.
  • Haastamaan itseäsi ja suunnittelemaan yhdessä mentorisi kanssa urapolkuasi ja ammatillista kehitystäsi.
  • Kehittymään asiantuntijana eri projektitiimeissä, mutta myös laajojen koulutusmahdollisuuksien avulla (mm. maksetut sertifikaatit ja vähintään 80h vuodessa pyhitettynä itsensä kehittämiseen).
  • Osaksi mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä sekä osallistavaa ja joustavaa työympäristöä. 

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta.

Heräsikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin.

Voit myös aina tallentaa avoimen hakemuksesi järjestelmäämme täältä, jolloin pidämme sinut mielessä tulevien roolien osalta.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.