Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Infrastructure / Unified Communications

Job Description

Kom afstuderen bij Avanade! In februari starten wij weer met een aantal te gekke afstudeeropdrachten op het gebied van Infrastructure en Security. Bij ons kan je je afstuderen op de meest actuele opdrachten met de nieuwste technologie. Zo ook bij de opdracht over DevOps.

Omschrijving

DevOps is tegenwoordig een bekend begrip binnen de IT. Het samenvoegen van development (Dev) met IT Operations (Ops), in combinatie met het agile methodieken, maakt het mogelijk om software sneller te ontwikkelen/updaten en beschikbaar maken voor de consumenten van de software, waarbij de kwaliteit van het product vaak beter is ten opzichte van traditionele ontwikkelmethoden.

Er bestaat echter een scala aan tools om DevOps uit te kunnen voeren, voor elke fase van een DevOps cyclus. Voor Version Control Systems (VCS) zijn bijvoorbeeld Git en Team Foundation Version Control (TFVC) beschikbaar. En voor Continous Integration (CI) bestaat het veld onder andere uit Jenkins, GitLab, CircleCI, Azure DevOps en meer. Naast de grote verscheidenheid aan on-premises tools worden ook veel varianten als Platform as a Service (PaaS) diensten aangeboden.

Een klant van Avanade wil een start maken met DevOps, maar loopt tegen de uitdaging aan de juiste tools bij de organisatie te vinden. In deze opdracht vragen wij om te onderzoeken met welke DevOps tools de organisatie het beste kan starten en welke aanpassingen in de huidige processen van de klant benodigd zijn om op een juiste manier met de tools te werken en het werken op een DevOps manier te laten slagen.
Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Neem dan contact op met onze recruiter Sanne Sap door te bellen naar 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.