Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Infrastructure / Unified Communications

Job Description

Ben jij per februari op zoek naar een afstudeerstage? Zoek dan niet verder! Bij Avanade kan je afstuderen op de tofste onderwerpen met de nieuwste technologie. Zo hebben wij veel interessante Infrastructure en Security opdrachten liggen voor afstudeerders. Lees hieronder snel verder over de opdracht Information Protection. 


Omschrijving
Data neemt exponentieel toe en wordt al het goud van de 21e eeuw genoemd. Bedrijven streven ernaar om informatie op het juiste moment bij de juiste personen te brengen en slaan als gevolg meer en meer data op. Deze explosieve groei brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van beheer en beveiliging. Zo kan data opgeslagen zijn op lokale devices van medewerkers, centraal in het datacenter of ergens in de cloud. Het is een uitdaging voor de meeste bedrijven om grip te krijgen op hun data en op een aantoonbaar veilige manier met de data om te gaan, zonder dat de informatievoorziening belemmerd wordt.

Dataclassificatie is één van de eerste stappen richting een solide informatiebeveiligingsbeleid. Wanneer immers bekend is hoe kritisch bepaalde data voor de organisatie is, dan kunnen passende tegenmaatregelen genomen worden. Tevens kan door middel van data classificatie aangetoond worden dat een organisatie voldoet aan wet- en regelgeving.
Een klant van Avanade in de financiële sector wil een begin maken met het classificeren van data. In deze opdracht vragen wij advies te geven voor de opzet van een dataclassificatie proces, lokale wet- en regelgeving in acht genomen, en te onderzoeken welke tooling geschikt is ter ondersteuning van het dataclassificatie proces.


Wij willen jou omdat:
·           Je opzoek bent naar een gave afstudeerorganisatie;

·            je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht;
·            je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt

Wat bieden wij?  

·                  Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën;  

·                 een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;  

·                 een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;  

·                 een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-);  

·                 een laptop;  

·                 een Microsoft Certificaat cadeau;  

·                 flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen;  

·                 bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;  

·                 een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.  


Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website.  

  

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze recruiter Sanne Sap door te bellen naar 06 12 10 36 59.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.