Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Infrastructure / Unified Communications

Job Description

Ben jij student in de richting van Infrastructure en wil je aan de slag met een actuele opdracht die jou een voorsprong geeft in je carrière? Bij Avanade kan je afstuderen op de toekomst van veel infrastructure projecten. Die toekomst is Multi-Cloud! Lees snel verder om meer te weten te komen!   

 

Opdracht  

De centrale regie organisatie van een wereldwijd verspreid bedrijf, met verschillende merken en autonome IT-infrastructuren, heeft als doel gesteld om de verschillende losse IT-infrastructuren te gaan samenvoegen.    

 

Het IT-landschap is momenteel namelijk enorm complex. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten voor services zoals e-mail, collaboration, content sharing platforms en file services.  Doordat het IT-landschap zo divers is, is het zeer lastig te beheren, te controleren en te beveiligen. Het kost momenteel erg veel tijd én geld om deze activiteiten uit te voeren.  Daarnaast zijn de oplossingen verouderd of dermate complex dat het niet goed onderhouden kan worden.   

 

De wens vanuit de organisatie is dat er standaardisatie, centralisatie en vereenvoudiging van het IT-landschap plaatsvindt. Dit moet op lange termijn de kosten verlagen en de wendbaarheid van de organisatie verhogen. Men verlangt hierbij dat er gebruikt wordt gemaakt van moderne oplossingen in de Cloud.   

 

In deze opdracht vragen we je na te denken over welke Cloudplatformen (of een combinatie van) het meest geschikt zijn voor deze organisatie om haar IT-landschap te vernieuwen. Je voert een analyse uit over de huidige omgeving en knelpunten en ontwikkelt op basis daarvan de nieuwe architectuur. Je hebt de ruimte en flexibiliteit om deze opdracht creatief in te steken naar jouw voorkeur en inzichten.   

 

Dit zijn wij  

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat…. 


   • Je een vierdejaars HBO student bent en op zoek bent naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van Infrastructure of System & Network Engineering  
   • Je interesse hebt in Cloud-migratie, Cloud-infrastructures, Hybrid cloud, IT-Strategy en IT-Architectures.  
   • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels; 
   • Begrippen zoals pro-actiefgemotiveerd en leergierig jou op het lijf geschreven staan!  

 

Avanade biedt jou…. 


   • Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.   
   • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied. 
   • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires. 
   • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
   • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week. 
   • Een laptop om mee te werken. 
   • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter Caithlyn Tschi, via 06-828794519. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland. 


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.