Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Job Description

Ben jij geïnteresseerd in Microsoft One en lijkt het je leuk om daar tijdens je afstudeerstage mee aan de slag te gaan? Als student IT kan je bij Avanade op verschillende onderwerpen afstuderen. Binnen ons ERP team krijg jij de kans om je volledig te focussen op je afstuderen, twee top begeleiders en kan je meekijken met onze professionals.  

 

Omschrijving  

Sinds de lancering van Microsoft One Version voor Dynamics 365 is het platform voor Finance & Operations en Customer Engagement overgegaan naar één versie. Dit betekent dat het platform een periodieke update krijgt door middel van het continuous deployment process. Deze updates moeten binnen een bepaalde tijdsperiode uitgevoerd zijn om alle klanten op de laatste versies te houden en daarmee servicing kwaliteit te garanderen. 

 

Microsoft zorgt er op verschillende manieren voor om de kwaliteit van de updates te garanderen en de voorspelbaarheid te vergroten. Om er zeker van te zijn dat de bedrijfsprocessen van onze klanten blijven werken na updates moeten we in veel gevallen niet alleen de wijzigingen zelf maar ook de aangrezende processen testen. Dit is een tijdsrovend en duur proces voor Avanade en de klant. 

In het Microsoft ecosysteem is tooling beschikbaar om ondersteuning te bieden bij het testen van de laatste relases, zoals Azure DevOps, de Regression Suite Automation Tool (RSAT), unit testing en data task automation. Binnen Avanade is uitgebreid nagedacht over One Version en geautomatiseerd regressie testen en er is een strategie ontwikkeld om dit bij onze klanten toe te passen. 

 

Een strategie, tools en best practices zijn onderdeel van het succes, maar hoe zorgen we er voor dat ze consequent worden toegepast in onze projecten? In dit onderzoek zoek jij uit aan welke randvoorwaarden voldaan moet worden om geautomatiseerd regressie testen te borgen binnen onze projecten met ondersteuning van de beschikbare tools. Je ontwikkelt op basis daar van een cookbook die we kunnen inzetten voor onze nieuwe en bestaande projecten. 

 

Wijwillenjouomdat:  

 •  je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie;  
 • je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht;  
 • je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.)  
 • je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten.  
 •  

Wat biedenwij?  

 • Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën;  
 • een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;  
 • een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;  
 • eenstagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-);  
 • een laptop;  
 • een Microsoft Certificaatcadeau;  
 • flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelfindelen; 
 • bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;  
een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.  


Wor
d jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website.  

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60.  


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.