Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description

Ben jij op zoek naar een gave afstudeerstage bij een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van IT? Kom dan afstuderen bij Avanade! In februari starten wij met een aantal hele vette opdrachten op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen! 

Beschrijving

Organisaties gebruiken, om klantcommunicatie af te handelen, een klantcontact centrum (KCC). Hierin worden vragen via telefoontjes, chats, emailssocial media, etc. afgehandeld. Zo’n KCC heeft gebruikelijk een applicatie om het klantcontact in af te handelen, bijvoorbeeld het door Microsoft ontwikkelde Unified Service Desk (USD). Echter moet deze applicatie door een medewerker bediend worden en houdt dit in dat wanneer iemand een vraag heeft, die in een wachtrij komt, en wachttijd met zich meebrengt.  

Om de wachttijd van een KCC te verminderen zou je het beantwoorden van klantvragen kunnen automatiseren, zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van de service die de klant verwacht. Microsoft heeft de laatste jaren flink ingezet op Azure. In Azure heb je de mogelijkheid om een Cognitive AI in elkaar zetten en het gebruiken om er correcte acties mee te ondernemen op klantvragen, zoals bijvoorbeeld het opsturen van informatie of het aanmaken van een case waar een backoffice actie op kan ondernemen. 

Door gebruik te maken van CRM’s case management systeem en Azure AI kan je de klant zijn vragen beantwoorden met de service die zij verwachten, het KCC helpen met het verlagen van de werkdruk en het bedrijf helpen met de klanttevredenheid. 

 

De opdracht 

Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een oplossing om onze enterprise klanten te helpen met het opzetten van een slim AI systeem dat zowel de klant snel kan helpen, alsmede het bedrijf helpt door de werkdruk te verlichten. Belangrijke punten bij dit onderzoek zijn privacy bij gebruik van de Azure AI en de herbruikbaarheid de stappen die Azure AI gaat maken. Aan het eind van deze opdracht verwachten wij dat jij een oplossing kan aanbieden dat gebruik maakt van de Azure AI, die automatisch vragen kan afhandelen, klanten doorverbinden naar het KCC als die de vraag niet kan beantwoorden en cases kan aanmaken in CRM.  

Gebruikte technieken 

De volgende technieken kunnen gebruikt worden bij deze opdracht:  

Microsoft Dynamics 365, (Microsoft Unified Service Desk) en Microsoft Azure. Daarnaast zijn er wereldwijd collega’s beschikbaar voor vragen en informatie omtrent het onderwerp. 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze opdracht? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Bij deze opdracht is er voldoende ruimte voor eigen inbreng, ideeën en onderzoeksvragen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de opdracht helemaal bij jou past. 

Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te mailen naar anneke.de.boer@avanade.com of bel naar 06 46 35 89 60. Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.