Country:

Netherlands

Cities:

Heerlen

Area of expertise:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Job Description

Avanade is op zoek naar een Service Delivery Manager om ons team te versterken en verder uit te bouwen. Heb je ervaring met het succesvol onderhouden en verbeteren van Microsoft applicaties? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan biedt Avanade jou graag deze kans!  


Als Service Delivery Manager maak je continu de afweging tussen het garanderen van een betrouwbare dienstverlening en het implementeren en verbeteren van IT-oplossingen. Een van de doelstellingen die jij hebt als Service Delivery Manager bij Avanade is ervoor zorgen dat onze klanten meegroeien met de nieuwe mogelijkheden die het Microsoft platform biedt. Veel van onze klanten maken gebruik van Microsoft oplossingen en kiezen er automatisch voor om up-to-date te blijven met de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Jij bent actief betrokken bij het shapen en verbeteren van onze services en het uitbouwen van het managed services team in Heerlen. Binnen jouw rol heb je directe invloed op de groei van strategie van dit team.


Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met de verschillende stakeholders binnen de organisatie. Je managed de verwachtingen van je klant en interne stakeholders en houdt ze op de hoogte door middel van regelmatige meetings en rapportages. Als Service Delivery Manager word jij door jouw klant(en) gezien als een trusted partner als het gaat om het beheer en de vernieuwing van de oplossingen van Microsoft. Van jou wordt verwacht dat je als Service Manager het Avanade team aanstuurt en motiveert om samen een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening te leveren.


Werkzaamheden:

 • Dagelijkse en periodieke contact momenten en vervolgstappen met de klant voor de voortgang van de applicatie;
 • Het identificeren van de behoefte van de klant en welke kansen deze bieden;
 • Ontwikkeling van een roadmap in samenwerking met de klant;
 • Organiseren van dienstverlening en serviceverbeteringen;
 • Opvolgen en plannen van incidenten, problemen en wijzigingen;
 • Opstellen en beheren van de budgetten;
 • Resourceplanning van het shared services team voor jouw klanten.


Jij:

 • Je hebt ervaring als Service Delivery Manager;  
 • Je hebt kennis van Microsoft Dynamics;
 • Je een betrouwbare partner bent voor onze klanten omdat je relaties kan onderhouden op verschillende niveaus in de organisatie;
 • Je in staat bent een team coachend te leiden;
 • Je helder communiceert in zowel Nederlands als Engels;  
 • Je hebt uitstekende analytische skills;  
 • Je samen met je team impact wil maken bij onze klanten, en hier het beste resultaat wil neerzetten.


Wij bieden jou:

 • Onze klanten, waarvoor wij dagelijks het verschil maken met onze collega’s die ervoor zorgen dat we allemaal werken in een prettige en gezellige sfeer;  
 • Een organisatie die zich bezig houdt met continue groei, kennisdeling, en gezamenlijke impact.
 • De serieuze carrièremogelijkheden, waar je samen met je Career Advisor aan werkt en waarvoor je gebruik kunt maken van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;  
 • De mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd in te zetten voor corporate responsibility of een goed doel;  
 • Onze arbeidsvoorwaarden: een mooie bonusregeling, telefoon en laptop, mobiliteits vergoeding óf een leaseauto, pensioenregeling, trainingsmogelijkheden, mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur) en nog vele andere extra’s.  


Voel jij de match?  

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in het Engels te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Je hoort snel van ons!   

  
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkers op Be Orange! Of kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.  

  


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital, cloud and advisory services, industry solutions and design-led experiences across the Microsoft ecosystem. Every day, our 56,000 professionals in 26 countries make a genuine human impact for our clients, their employees and their customers. 


We have been recognized as Microsoft’s Global SI Partner of the Year more than any other company. With the most Microsoft certifications (60,000+) and 18 (out of 18) Gold-level Microsoft competencies, we are uniquely positioned to help businesses grow and solve their toughest challenges.


We are a people first company, committed to providing an inclusive workplace where employees feel comfortable being their authentic selves. As a responsible business, we are building a sustainable world and helping young people from underrepresented communities fulfil their potential. 


Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com