Country:

Netherlands

Cities:

Utrecht

Area of expertise:

Advisory Services

Job Description

De nieuwe vraag-gestuurde, meer digitale economie waarin de klant centraal staat heeft grote impact op de inrichting van organisaties en vereist veelal een update van hun businessapplicaties. Als consultant business applications binnen onze advisory unit help je onze klanten met de inrichting van hun bedrijfsprocessen en begeleid je de klanten in hun digitale transformatie naar hun nieuwe businessapplicatielandschap.

 Bij Avanade Advisory volgen we niet het traditionele proces dat bestaat uit eerst strategieën en doelen bepalen en daarna de bijpassende technologieën zoeken om deze te bereiken. In de huidige digitale tijd is geen tijd voor dit traditionele proces. Wij werken samen met onze klanten om de digitale innovatie te versnellen door gedurfd, fantasievol en snel te werk te gaan. We denken groot en leveren persoonlijk resultaten. We dagen elkaar en onze klanten continu uit en inspireren en ondersteunen ze.

Wil jij de agility en energie van een start-up, ondersteund door de middelen van Microsoft en MIT Sloan School of Management? Bij Avanade vind je een team mensen die erop gericht is om innovaties om te zetten in baanbrekende resultaten voor organisaties over de gehele wereld. Uiteindelijk maken we niet alleen de organisatie beter; we maken het leven van onze klanten en hun klanten beter.

Kan jij jezelf goed vinden in deze omschrijving? Dan zoeken wij jou.

 

Jouw rol

Je komt aan tafel bij C-level bestuurders van aansprekende bedrijven en verdiept je in de complexe uitdagingen van de klant op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Dit doe je in teamverband. Met behulp van workshops doorgrond je de uitdagingen van de klant en adviseer je de klant over hun digitale applicatielandschap van Dynamics365 tot digital marketing oplossingen met bijvoorbeeld Sitecore. Je opent de ogen van je klanten voor de mogelijkheden van digitale procesoptimalisatie alsook voor de mogelijkheden van het inspelen en verhogen van customer experience. Je ontwikkelt scenario's en roadmaps om je adviezen te onderbouwen. Je zet de bedrijfsmodellen van de klanten onder een microscoop, begrijpt snel hun business van binnen en van buiten en helpt ze om hun technologie, applicaties en processen te structureren. Naast het leveren van strategisch advies zet je ook de volgende stap, door de projecten die voortvloeien uit jouw adviezen op te starten en tot een goed einde te brengen. Je werkt in diverse branches wat garant staat voor uitdagend werk, afwisseling en een brede ervaring. In jouw rol bouw je mee aan de toekomst van onze klanten en de toegevoegde waarde van hun business. Je werkt nauw samen met je peers en consultants uit diverse Avanade-units die de daadwerkelijke technologische oplossing gaan implementeren.

Voor ons team zijn we op zoek naar talenten die een rol willen spelen in het advies en in de uitvoering van grote digitale transformaties. Als dit jou aanspreekt, dan maken wij graag kennis met jou!

  

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde masteropleiding, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde, organisatiekunde, econometrie, bedrijfseconomie, business informatics of een aanverwante studie.

 • Je hebt 8 tot 15 jaar relevante werkervaring bij een consultancy organisatie.
 • Je hebt affiniteit met vraagstukken rondom digitale strategie en de inrichting van bedijfsprocessen.
 • Je bent in staat om snel bedrijfsprocessen te doorgronden.
 • Je bent in staat om zelfstanding business development activiteiten op te pakken.
 • Je stuurt teams aan bij de klant en neemt een leidende rol in grote projecten.
 • Je hebt een creatieve geest, denkt graag buiten de kaders en deinst niet terug voor het uitdagen van de status quo.
 • Je bent goed in netwerken, je onderhoudt je contacten goed en bouwt graag (klant)relaties op.
 • Je bent ambitieus, pragmatisch ingesteld en resultaatgericht. Je bent een motiverende en inspirerende persoonlijkheid die inhoudelijke advieskwaliteit combineert met markt- en klantfocus.
 • Je kunt je goed inleven in je collega's en stakeholders en hebt daarbij oog voor de toegevoegde waarde van eenieder.
 • Je werkt graag in een team, waarbij de verschillende ideeën en perspectieven worden meegenomen in het werk.
 • Je bent bereid om eventueel samen met je collega's opdrachten in het buitenland te doen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels (mondeling en schriftelijk).


Avanade biedt jou 

 • een bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop;
 • serieuze carrièreontwikkeling;
 • een uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma waar je geen studieschuld mee opbouwt;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • gratis toegang tot onze bedrijfsfitness op kantoor;
 • collectieve kortingen, verzekeringen en nog vele andere extra's;

Solliciteren 

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je cv in te sturen via onze website. 


Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Adrian Penge via +442039426130. 


Kijk voor meer informatie op 
www.werkenbijavanade.nl, lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange! en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.