Country:

Netherlands

Cities:

Amsterdam

Area of expertise:

Human Resources

Job Description

Together we go beyond.

Bij Avanade hebben we de ambitie om de digital innovator van de wereld te zijn, en willen we echt impact maken bij onze klanten, onze medewerkers en onze communities. We combineren ondernemend denken met de sterkte en de reikwijdte van ons Microsoft en Accenture erfgoed. We benutten de kracht vanuit onze diverse achtergronden om een community te maken voor uitzonderlijk talent. Ben je er klaar voor om deel uit te maken van 44,000+ professionals in 25 landen die gepassioneerd samenwerken en flexibel zijn? Dan is Avanade de juiste plek voor jou! We geloven dat onze capaciteit om te leren grenzeloos is en de toekomst aan ons om te creëren.Wil jij met jouw talent het verschil maken in de wereld? Wij ook!


Als HR business partner verdeel jij je tijd tussen toonaangevende projecten en het adviseren van jouw divisiemanagers. Projecten waar we je aan kan denken zijn het vernieuwen van ons onboarding programma en het verder uitbreiden van ons well-being/engagement programma. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ons maandelijkse onboarding programma en ben je sparringspartner voor ons L&D team gevestigd in Frankrijk. In die rol adviseer je hen over de ontwikkeling van je Nederlandse collega’s. In jouw rol als business partner werk je nauw samen met de divisiemanager aan het versterken van onze cultuur, de engagement en het welzijn van onze mensen. Onze divisiemangers varen blind op jouw strategisch en tactisch advies. Daarnaast houd je je bezig met de employee lifecycle van onboarding tot exit. Je bent alert op het optimaliseren van processen en adviseert onze HR operations collega hierover. Je coacht onze senior managers, geeft gevraagd en ongevraagd advies en helpt hen bij de dagelijkse aansturing onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde en onze leuke collega’s maken het verschil!

Voor deze job zoeken we een zelfstandig werkende HR professional die ervaring meebrengt om bij Avanade de volgende stap in zijn/haar carrière te zetten. Je runt je eigen business en werkt veel samen met verschillende collega’s van Avanade en Accenture. Ons Nederlands HR team bestaat uit een HR lead, twee HR business partners (waarvan jij er een bent), een HR operations lead en een HR intern. We werken veel samen met onze offshore HR collega’s in Roemenië en onze HR collega’s in Frankrijk, België (regio Gallia) en andere Europese landen. Avanade Nederland is 500 collega’s groot en heeft vestigingen in Amsterdam en Heerlen.

Een typische dag                                  

Op een dinsdagochtend kom je binnen op kantoor, we werken hybride, hierdoor werk je de halve week thuis en de halve week op ons duurzame kantoor in Amsterdam. Je zoekt een plekje tussen alle flexplekken en haalt een kopje koffie. Je start je laptop op en begint met het bijlezen van je email van de vorige dag. Om 10 uur start de wekelijkse HR meeting, het moment om je collega’s te updaten over je nieuwste project, vragen te stellen aan elkaar en te sparren over vernieuwingen in het HR beleid. Na de meeting spreek je met de divisiemanager van Security om vervolgens telefonisch bij te praten met een zieke medewerker. De lunch is op het dakterras in het zonnetje met wat collega’s. Na de lunch kom je een andere collega tegen bij de koffie die je even meeneemt in een leuk vraagstuk. Je beantwoordt nog wat mailtjes en vertrekt dan met je leaseauto richting huis om thuis verder te werken. Zo vermijd je de drukte van het verkeer en kun je rustig de dag afsluiten.

Wat je meebrengt:

 • Enthousiasme om een nieuwe rol te starten;
 • Ervaring met diverse HR processen zoals case management ziekteverzuim, onboarding, behoud van medewerkers, performance management, benefits waar je HR collega’s van kunnen leren;
 • Circa 5 jaar professionele ervaring in a Human Resources rol;
 • Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid (woonachtig in Nederland);
 • Ervaring binnen professionele diensten sector of technologie industrie heeft de voorkeur;
 • Kennis en kunnen toepassen van Nederlands arbeidsrecht;
 • HBO/Universitair diploma in HR, Business, Psychologie, of vergelijkbare opleiding of ervaring;
 • Bij voorkeur ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar waarvan je de helft van de tijd vanuit huis kunt werken.Wat we je geven

 • Een hecht team dat samenwerkt in een omgeving met een growth mindset;
 • Onbeperkte leermogelijkheden die ervoor zorgen dat je jezelf en je carrière continue blijft ontwikkelen door trainingen, kennis delen, en ervaringen. We hebben een sterke focus op de carrière en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze medewerkers. Iedereen heeft een mentor die aan de slag gaat om met jou een plan voor je ontwikkeling te maken.
 • Een cultuur waarin we onszelf inzetten voor inclusiviteit om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt;
 • We bieden je de mogelijkheid om sociaal betrokken te zijn door gedurende werktijd vrijwilligerswerk te doen;
 • Een aantrekkelijk salaris en een arbeidsvoorwaardenpakket inclusief leaseauto, bonus, telefoon en laptop, goed pensioen plan, de mogelijkheid om part-time (minimal 32 uur) te werken en vele andere extras zoals een onkostenvergoeding en deelname aan ons aandelenplan.Ben jij degene waar we naar op zoek zijn?
Herken je jezelf in deze omschrijving en wil je ons graag ontmoeten? Solliciteer dan door je CV voor HR Business Partner via onze website in te sturen (via e-mail is niet mogelijk).

Voor meer informatie nodigen we je uit op onze website www.werkenbijavanade.nl. Lees de verhalen van onze medewerkers op de Be Orange blog en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of Facebook pagina.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital, cloud and advisory services, industry solutions and design-led experiences across the Microsoft ecosystem. Every day, our 56,000 professionals in 26 countries make a genuine human impact for our clients, their employees and their customers. 


We have been recognized as Microsoft’s Global SI Partner of the Year more than any other company. With the most Microsoft certifications (60,000+) and 18 (out of 18) Gold-level Microsoft competencies, we are uniquely positioned to help businesses grow and solve their toughest challenges.


We are a people first company, committed to providing an inclusive workplace where employees feel comfortable being their authentic selves. As a responsible business, we are building a sustainable world and helping young people from underrepresented communities fulfil their potential. 


Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com