Country:

Netherlands

Cities:

Amsterdam

Area of expertise:

Infrastructure

Job Description

Loop je met een goed idee rond om een afstudeeronderzoek naar te doen? Zoek je een bedrijf dat die uitdaging met je aan wil gaan? Neem dan contact op en we bespreken graag je idee! 

 

Afstudeeropdracht 


Bij Avanade zijn we op zoek naar afstudeerstagiaires om ons te helpen bij het onderzoek naar de nieuwste en beste technologieën. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor het uitvoeren van een onderzoek gebaseerd op het Infrastructuur domein. Denk jij een leuk idee te hebben voor een afstudeeronderzoek? We horen het graag in jouw sollicitatie! Houd in gedachten dat Avanade zich richt op het bevorderen van de wereld door de kracht van mensen en Microsoft. 

 

Voor alle voorgestelde onderzoeken gelden deze voorwaarden: 

 • Je onderzoeksvraag moet voldoende diepgang hebben voor een stage van 4-6 maanden; 
 • Je onderzoek moet aansluiten en goedgekeurd worden op je opleiding; 
 • Je onderzoek moet meerwaarde hebben voor Avanade
Uiteraard denken onze consultants graag met je mee!

Dit zijn wij 


Onze visie? ‘To advance the world through the power of people and Microsoft’. Elke dag zetten onze mensen zich in om met de nieuwste Microsoft-technologie onze klanten te helpen transformeren. Door de combinatie van een brede expertise van onze talentvolle mensen en een enorme passie voor Microsoft kunnen we onze klanten wereldwijd vooruit helpen op technologisch vlak en creëren we geweldige ervaringen & oplossingen. 

 

Avanade is een internationaal IT-consultancybedrijf, waarbij mens en IT de krachten bundelen. Je zult jezelf herkennen in de 450 collega’s die rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. We hebben veel passie voor en plezier in voor het werk dat we verrichten en hechten waarde aan een gezellige sfeer op de werkvloer. Met ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar veel ruimte is voor ontwikkeling en je onderdeel bent van een grote club professionals. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep & community binnen Avanade. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, koffiemomenten met consultants en werkborrels! Daarnaast bieden we een aantal soft skilltrainingen speciaal voor de groep interns en de mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat!  

 


Wij zoeken jou omdat...

 • Je een HBO of WO student bent op zoek naar een leerzame en uitdagende afstudeerstage per 1 september 2023 op het gebied van IT-consultancy;  
 • Je basiskennis hebt van Infrastructures, Azure, Office365, Microsoft, Networking, Modern Workplace en Communications; 
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels; 
 • Je gemotiveerd bent om een goed afstudeeronderzoek op te zetten, je proactief en zelfstandig te werk gaat en je graag nieuwe mensen ontmoet!  


Avanade biedt jou...

 • Een uitdagend en leerzaam stageprogramma. Aan het eind van je stage ben je een aantal (soft) skills rijker, heb je een goed beeld van Avanade en heb je waardevolle connecties opgebouwd; 
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals; 
 • Goede ondersteuning van een (technisch) stagebegeleider. Jouw stagebegeleider zal je zowel inhoudelijk als procesmatig ondersteunen; 
 • Een stagevergoeding (bachelor: €650 | master: €750), een laptop en een prachtig (duurzaam) kantoor in Amsterdam-Zuid; 
 • Budget voor het aanschaffen van een toetsenbord, muis en headset; 
 • De mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat op onze kosten; 
 • Twee vakantiedagen per maand; 
 • Veel gezelligheid; zo wordt er maandelijks door de Avanade NL Intern Committee een leuke activiteit georganiseerd! 

Twijfel je nog? Neem dan contact op met onze recruiter Floor Schipper (floor.schipper@avanade.com) om meer te horen over de mogelijkheden of voor een kop koffie!
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital, cloud and advisory services, industry solutions and design-led experiences across the Microsoft ecosystem. Every day, our 59,000 professionals in 26 countries make a genuine human impact for our clients, their employees and their customers. 


We have been recognized as Microsoft’s Global SI Partner of the Year more than any other company. With the most Microsoft certifications (60,000+) and 18 (out of 18) Gold-level Microsoft competencies, we are uniquely positioned to help businesses grow and solve their toughest challenges.


We are a people first company, committed to providing an inclusive workplace where employees feel comfortable being their authentic selves. As a responsible business, we are building a sustainable world and helping people from underrepresented communities fulfil their potential. 


Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com