Country:

Netherlands

Cities:

Amsterdam

Area of expertise:

Infrastructure

Job Description

Vroeger liepen we naar een fysieke server met een CD om er een OS op te zetten. Tegenwoordig hebben we met één muisklik een werkende VM tot onze

beschikking. Wij zoeken een enthousiaste afstudeerder die ons verder helpt om dit naar het volgende niveau te tillen. 

 

Afstudeeropdracht
 


Bij Avanade zijn we op zoek naar afstudeerstagiaires om ons te helpen bij het onderzoek naar de nieuwste en beste technologieën. Om flexibel te blijven bij het ontwikkelen van oplossingen is het belangrijk dat we de inzet van Azure infrastructuren standaardiseren en automatiseren.  We geven jou de vrijheid om een opdracht te bedenken en uit te voeren binnen dit kennisdomein. Je kunt hierbij denken aan het gebruik van Git, extra software, of een andere manier dan gebruikelijk is om volledige infrastructuren op de bouwen en te standaardiseren.


Het is belangrijk dat je je opdracht toetst aan de praktijk en daarom geven we je ook een Azure omgeving om je bevindingen in te testen. We kijken uit naar wat je bedenkt! 

 

Jouw onderzoeksvoorstel moet voldoen aan deze voorwaarden: 

 • Je onderzoeksvraag moet voldoende diepgang hebben voor een stage van 4-6 maanden; 
 • Je onderzoek moet aansluiten en goedgekeurd worden op je opleiding; 
 • Je onderzoek moet meerwaarde hebben voor Avanade

Uiteraard denken onze Infra-consultants graag met je mee!

 


Dit zijn wij 


Onze visie? ‘To advance the world through the power of people and Microsoft’. Elke dag zetten onze mensen zich in om met de nieuwste Microsoft-technologie onze klanten te helpen transformeren. Door de combinatie van een brede expertise van onze talentvolle mensen en een enorme passie voor Microsoft kunnen we onze klanten wereldwijd vooruit helpen op technologisch vlak en creëren we geweldige ervaringen & oplossingen.  

 

Avanade is een internationaal IT-consultancybedrijf, waarbij mens en IT de krachten bundelen. Je zult jezelf herkennen in de 450 collega’s die rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. We hebben veel passie voor en plezier in voor het werk dat we verrichten en hechten waarde aan een gezellige sfeer op de werkvloer. Met ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar veel ruimte is voor ontwikkeling en je onderdeel bent van een grote club professionals. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep & community binnen Avanade. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, koffiemomenten met consultants en werkborrels! Daarnaast bieden we een aantal soft skilltrainingen speciaal voor de groep interns en de mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat!   

 


Wij zoeken jou omdat...

 • Je een HBO of WO student bent en je bent op zoek naar een leerzame en uitdagende afstudeerstage per 1 september 2023 op het gebied van IT-consultancy;  
 • Je basiskennis hebt van Azure, Infrastructures, Pipelines en Git; 
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;  
 • Je gemotiveerd bent om een goed afstudeeronderzoek op te zetten, je proactief en zelfstandig te werk gaat en je graag nieuwe mensen ontmoet!  

 

Avanade biedt jou...

 • Een uitdagend en leerzaam stageprogramma. Aan het eind van je stage ben je een aantal (soft) skills rijker, heb je een goed beeld van Avanade en heb je waardevolle connecties opgebouwd; 
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals; 
 • Goede ondersteuning van een (technisch) stagebegeleider. Jouw stagebegeleider zal je zowel inhoudelijk als procesmatig ondersteunen; 
 • Een stagevergoeding (bachelor: €650 | master: €750), een laptop en een prachtig (duurzaam) kantoor in Amsterdam-Zuid; 
 • Budget voor het aanschaffen van een toetsenbord, muis en headset; 
 • De mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat op onze kosten; 
 • Twee vakantiedagen per maand; 
 • Veel gezelligheid; zo wordt er maandelijks door de Avanade NL Intern Committee een leuke activiteit georganiseerd! Twijfel je nog? Neem dan contact op met onze recruiter Zeineb Boughlam (zeineb.boughlam@avanade.com) om meer te horen over de mogelijkheden of voor een kop koffie!
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital, cloud and advisory services, industry solutions and design-led experiences across the Microsoft ecosystem. Every day, our 59,000 professionals in 26 countries make a genuine human impact for our clients, their employees and their customers. 


We have been recognized as Microsoft’s Global SI Partner of the Year more than any other company. With the most Microsoft certifications (60,000+) and 18 (out of 18) Gold-level Microsoft competencies, we are uniquely positioned to help businesses grow and solve their toughest challenges.


We are a people first company, committed to providing an inclusive workplace where employees feel comfortable being their authentic selves. As a responsible business, we are building a sustainable world and helping people from underrepresented communities fulfil their potential. 


Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com