Country:

Netherlands

Cities:

Amsterdam

Area of expertise:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Job Description

Voor het uitbreiden van Dynamics 365, gebruik je dan Power Platform of de Applicatie code? Het is jouw taak om onderzoek te doen naar de verschillende manieren waarop je Dynamics 365 aan kan passen, de applicatie kan ondersteunen en uit kan breiden!


Afstudeeropdracht

De Dynamics 365 producten Finance, Supply Chain en Commerce worden uitgebreid aangepast door Avanade als Value Added Reseller (VAR) en zelfs door sommige klanten. Een aanpassing van de applicatie geeft de mogelijkheid om processen uit te breiden die verder gaan dan de typische standaard scenario’s. De redenen om een aanpassing te maken zijn divers, een aanpassing kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om te voorzien in de behoeftes van een bepaalde industrie of branche.

Dynamics 365 kan op verschillende manieren worden aangepast, om de applicatie te ondersteunen, aan te passen en uit te breiden om de productiviteit van een bedrijf te verbeteren. Het is mogelijk om het product aan te passen door ‘extensies’ te gebruiken en het is mogelijk om de applicatie te ondersteunen en uit te breiden met behulp van de low-code Power Platform tools welke afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden en ook gezamenlijk werken.

Deze afstudeeropdracht gaat dus over het identificeren van de juiste middelen om de behoeftes van onze klanten zo goed mogelijk te implementeren en hen daarbij in staat te stellen efficiënter te werken, snel te reageren op veranderingen, innovatie stimuleren en tenslotte de bedrijfsvoering (digitaal) te transformeren om snel en succesvol te profiteren van groeimogelijkheden.

Vraagstukken waar je je onder andere mee bezig zal houden zijn: wat betekent het Power Platform voor Dynamics 365? Wat betekent het Power Platform voor onze klanten en haar IT-afdelingen? Wanneer gebruiken we het Power Platform en wanneer blijven we bij het aanpassen van Dynamics 365 applicatie code? Kunnen de Power Platform tools het aanpassen van applicatie code compleet vervangen of zou dit samen gebruikt moeten worden?


Dit zijn wij

Onze visie? ‘To advance the world through the power of people and Microsoft’. Elke dag zetten onze mensen zich in om met de nieuwste Microsoft-technologie onze klanten te helpen transformeren. Door de combinatie van een brede expertise van onze talentvolle mensen en een enorme passie voor Microsoft kunnen we onze klanten wereldwijd vooruit helpen op technologisch vlak en creëren we geweldige ervaringen & oplossingen.

Avanade is een internationaal IT-consultancybedrijf, waarbij mens en IT de krachten bundelen. Je zult jezelf herkennen in de 450 collega’s die rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. We hebben veel passie voor en plezier in voor het werk dat we verrichten en hechten waarde aan een gezellige sfeer op de werkvloer. Met ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar veel ruimte is voor ontwikkeling en je onderdeel bent van een grote club professionals. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep & community binnen Avanade. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, koffiemomenten met consultants en werkborrels! Daarnaast bieden we een aantal soft skilltrainingen speciaal voor de groep interns en mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat!


Wij willen jou omdat….

 • Je een 4e jaars HBO-student bent of een WO-masterstudent bent op zoek naar een leerzame en uitdagende afstudeerstage per 1 september 2022 op het gebied van IT-consultancy;
 • Je hebt interesse en wellicht al enige ervaring met business analysis, Dynamics 365 en/of Power Platform;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je gemotiveerd bent om een goed afstudeeronderzoek op te zetten, je proactief en zelfstandig te werk gaat en je graag nieuwe mensen ontmoet!


Avanade biedt jou…

 • Een mooi en uitgebreid stageprogramma. Aan het eind van je stage ben je een aantal (soft) skills rijker, heb je een goed beeld van Avanade en heb je waardevolle connecties opgebouwd;
 • Een stage die voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en zorgen we dat jij goed betrokken bij de organisatie bent;
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals;
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiairs. Maandelijks wordt er door de Avanade NL Intern Committee een leuke activiteit georganiseerd!
 • Goede ondersteuning van een (technisch) stagebegeleider. Jouw stagebegeleider zal je zowel inhoudelijk als procesmatig ondersteunen;
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) op basis van 40 uur stage per week;
 • Een laptop om mee te werken;
 • Mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat tijdens je stage;
 • Een fantastische sfeer, een prachtig kantoor & veel mogelijkheid tot netwerken;

 

Contact opnemen?

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze campus recruiter Shanna Keemink, via +31 6 29678486. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland.


Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital, cloud and advisory services, industry solutions and design-led experiences across the Microsoft ecosystem. Every day, our 56,000 professionals in 26 countries make a genuine human impact for our clients, their employees and their customers. 


We have been recognized as Microsoft’s Global SI Partner of the Year more than any other company. With the most Microsoft certifications (60,000+) and 18 (out of 18) Gold-level Microsoft competencies, we are uniquely positioned to help businesses grow and solve their toughest challenges.


We are a people first company, committed to providing an inclusive workplace where employees feel comfortable being their authentic selves. As a responsible business, we are building a sustainable world and helping young people from underrepresented communities fulfil their potential. 


Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com