Country:

Netherlands

Cities:

Amsterdam

Area of expertise:

Analytics

Job Description

Wil je werken aan een nieuwe wijze van deployments binnen Azure en gebruik maken van bestaande en nieuwe technologieen? Dan is dit de opdracht voor jou!

Afstudeeropdracht

Organisaties over de hele wereld profiteren van Microsoft Azure om bedrijfskritieke applicaties op grote schaal te bouwen, implementeren en beheren. Omdat ontwikkelaars sterk afhankelijk zijn van de cloud infrastructuur om de apps die ze maken uit te voeren, streeft Microsoft er voortdurend naar om de ervaring met de infrastructuur deployment te vereenvoudigen, zodat ontwikkelaars zich kunnen blijven concentreren op de daadwerkelijke innovatie en ervaringen die ze binnen hun apps creëren.

Azure Resource Manager (ARM) templates vormen de basis van infrastructure-as-code in Azure. ARM templates zijn extreem krachtig; ze kunnen echter complex zijn. Bicep, een open source, domeinspecifieke taal (DSL), vereenvoudigt de declaratieve deployment ervaring van ontwikkelaars in Azure. Bicep maakt het veel gemakkelijker om infrastructure-as-code in Azure te lezen en te schrijven. Het Rapid Deployment Framework (RDF) is een code accelerator die ontwikkeld is door Avanade en die het mogelijk maakt om een Azure Data Management en Advanced Analytics platforms met een gecentraliseerd data store op basis van ARM templates te implementeren.


Focus van de afstudeeropdracht

 • Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen van het gebruik van Bicep in plaats van ARM templates binnen het RDF?
 • Bouw een PoC waarbij Azure Resources zoals ADF, Datalake etc binnen RDF zijn vervangen door Bicep.
 • Wat zijn de volgende stappen om ARM templates te vervangen door Bicep binnen het RDF?Dit zijn wij

Onze visie? ‘To advance the world through the power of people and Microsoft’. Elke dag zetten onze mensen zich in om met de nieuwste Microsoft-technologie onze klanten te helpen transformeren. Door de combinatie van een brede expertise van onze talentvolle mensen en een enorme passie voor Microsoft kunnen we onze klanten wereldwijd vooruit helpen op technologisch vlak en creëren we geweldige ervaringen & oplossingen.

Avanade is een internationaal IT-consultancybedrijf, waarbij mens en IT de krachten bundelen. Je zult jezelf herkennen in de 450 collega’s die rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. We hebben veel passie voor en plezier in voor het werk dat we verrichten en hechten waarde aan een gezellige sfeer op de werkvloer. Met ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar veel ruimte is voor ontwikkeling en je onderdeel bent van een grote club professionals. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep & community binnen Avanade. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, koffiemomenten met consultants en werkborrels! Daarnaast bieden we een aantal soft skilltrainingen speciaal voor de groep interns en mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat!


Wij willen jou omdat….

 • Je een 4e jaars HBO-student bent of een WO-masterstudent bent op zoek naar een leerzame en uitdagende afstudeerstage per 1 september 2022 op het gebied van IT-consultancy;
 • Je interesse hebt in de nieuwste Microsoft-technologie en programmeren;
 • Je hebt wellicht al enige ervaring Microsoft Azure Platform, Microsoft Azure DevOps, Visual Studio Code, ARM Templates, Bicep of PowerShell;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je gemotiveerd bent om een goed afstudeeronderzoek op te zetten, je proactief en zelfstandig te werk gaat en je graag nieuwe mensen ontmoet!

Avanade biedt jou…

 • Een mooi en uitgebreid stageprogramma. Aan het eind van je stage ben je een aantal (soft) skills rijker, heb je een goed beeld van Avanade en heb je waardevolle connecties opgebouwd;
 • Een stage die voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en zorgen we dat jij goed betrokken bij de organisatie bent;
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals;
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiairs. Maandelijks wordt er door de Avanade NL Intern Committee een leuke activiteit georganiseerd!
 • Goede ondersteuning van een (technisch) stagebegeleider. Jouw stagebegeleider zal je zowel inhoudelijk als procesmatig ondersteunen;
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) op basis van 40 uur stage per week;
 • Een laptop om mee te werken;
 • Mogelijkheid tot het behalen van een Microsoft certificaat tijdens je stage;
 • Een fantastische sfeer, een prachtig kantoor & veel mogelijkheid tot netwerken;


Contact opnemen?

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze campus recruiter Caithlyn Tschi via +316 82879519. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland.


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital, cloud and advisory services, industry solutions and design-led experiences across the Microsoft ecosystem. Every day, our 56,000 professionals in 26 countries make a genuine human impact for our clients, their employees and their customers. 


We have been recognized as Microsoft’s Global SI Partner of the Year more than any other company. With the most Microsoft certifications (60,000+) and 18 (out of 18) Gold-level Microsoft competencies, we are uniquely positioned to help businesses grow and solve their toughest challenges.


We are a people first company, committed to providing an inclusive workplace where employees feel comfortable being their authentic selves. As a responsible business, we are building a sustainable world and helping young people from underrepresented communities fulfil their potential. 


Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com