Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Analytics

Job Description


Avanade Finland kasvaa hurjaa vauhtia ja tarvitsemme lisää asiantuntijoita joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme kokenutta datainsinööriä (Senior Azure Data Engineer). Jos haluat rakentaa merkittäviä dataa hyödyntäviä ratkaisuja ja viihdyt sekä teknologian että ihmisten parissa, meillä on sopiva paikka sinulle, joten jatka lukemista! 

Avanade Finland

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttitalo. Meillä pääset kehittymään asiantuntevien Microsoft data- ja tekoälyosaajien kanssa suurten ja vaikuttavien hankkeiden parissa. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että suuria, kansainvälisiä yrityksiä, ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa. Työmme ja osaamisemme on tunnustettu globaalisti mm. Microsoftin sekä heidän Databricks-teknologiakumppaninsa taholta. Viimeaikaisia esimerkkejä vaikuttavista hankkeista on mm. maailman terveysjärjestö WHO:lle rakennettu data-alusta, jonka avulla taistellaan koronapandemiaa vastaan. 

Roolikuvaus

Tehtävässä tulet työskentelemään Avanaden ja Accenturen hankkeissa osana suomalaista tai kansainvälistä data- ja tekoälytiimiä. Olet mukana hankkeiden koko prosessissa suunnitteluvaiheesta implementointivaiheeseen asti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja havaitset uusia mahdollisuuksia heidän liiketoiminnan kehittämiseksi. Kokeneena datainsinöörinä toimit osana tiimiä rakentaen moderneja data-alustoja sekä dataputkia Microsoft Azure -pilviympäristöissä. Kokemuksen ja näyttöjen mukana saat halutessasi vastuuta myös tiimien ohjaamisesta sekä hankkeiden teknisestä johtamisesta data-arkkitehdin roolissa. 

Työskentelemme edelleen poikkeusoloissa pääosin etänä. Normaalitilanteessa työ tapahtuu usein asiakkaiden tiloissa, mutta myös joustavasti joko kotoa käsin tai toimistollamme Helsingin Ruoholahdessa.

Arvostamamme osaaminen:

  • Kokemusta datan liikuttelusta, muokkauksesta ja varastoinnista jonkin ohjelmointikielen avulla. Meille tyypillisesti joko SQL tai Python.
  • Ymmärrät CI/CD-työkalujen ja DevOps-menetelmien päälle. Lisäpisteitä saat jos osaat soveltaa niitä erityisesti data- ja tekoälyhankkeissa.
  • Kokemusta yhdestä tai mieluiten useammasta seuraavista teknologioista: Data-bricks, Azure Data Factory, Logic Apps, Azure Functions, Apache Airflow, Azure Syn-apse, Azure SQL, Azure IoT, Azure ML.
  • Osaamista tiedon visualisoinnista käyttäen joko perinteisiä raportoinnin työkaluja (mm. Power BI) tai erilaisia visualisointikirjastoja (mm. D3.js).
  • Ymmärrät moderneja data-arkkitehtuureja, mihin tarpeisiin ne soveltuvat ja osaat vertailla niiden hyötyjä ja haittoja liiketoiminnalle (mm. Lakehouse, Data Vault, Lambda vs. Kappa).
  • Osaat toimia tiimissä asiakasprojektissa ja osaat kääntää liiketoiminnan tarpeita toimiviksi teknisiksi ratkaisuiksi.  
  • Puhua sujuvasti sekä suomea että englantia.
  • Azure Data Engineer Associate tai muut relevantit sertifikaatit katsotaan eduksi. 

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta.

Heräsikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin.

Voit myös aina tallentaa avoimen hakemuksesi järjestelmäämme täältä Candidate Community, jolloin pidämme sinut mielessä tulevien roolien osalta.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.