Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description


Keitä olemme ja mitä teemme? 

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttiyritys. Suomessa meitä on reilu kuutisenkymmentä ja kansainvälisesti toimimme 26 eri maassa. Pääsemme siis nauttimaan niin pienemmän yrityksen eduista kuin samalla hyötymään maailmanlaajuisesta verkostostamme. 

Etsimme lisää asiantuntijoita tiimiimme ja tällä hetkellä haemme Microsoft Power Platform -konsulttia osaksi kasvavaa tiimiämme. Meillä pääset kehittymään asiantuntevien Microsoft-teknologiaosaajien kanssa monipuolisissa projekteissa ja oppimaan jatkuvasti uutta! 

Työskentely Avanadella 

Toimimme projektiluontoisesti laajasti eri sektoreilla ja ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnalliset haasteet hyödyntäen Microsoftin teknologioita. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että suuria, kansainvälisiä yrityksiä, ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa. Voit siis halutessasi löytää itsesi ulkomailta, mikäli kansainvälisyys kiinnostaa sinua. Pääsemme vaikuttamaan siihen, työskentelemmekö kotoa käsin etänä vai toimistoillamme Helsingin Ruoholahdessa tai Turussa. Normaalitilanteessa toimimme myös satunnaisesti asiakkaidemme tiloissa heidän toiveidensa mukaisesti. 

Meille persoonasi, kokemuksesi ja näkemyksesi ovat arvokkaita, ja pääset käyttämään osaamistasi sekä vahvuuksiasi asiakkaidemme parhaaksi. Kehittymisesi on meille tärkeää ja tuemme työntekijöidemme kehittysmiskaarta laajoilla koulutusmahdollisuuksilla ja sertifikaateilla sekä uraohjaajan avulla. Lisäksi saat mukavia työkavereita ja toimit kannustavassa työympäristössä.

Power Platform -konsultin rooli 

Tulet työskentelemään vaihtelevissa ja suurissa projekteissa osana suomalaista tai Pohjoismaista tiimiä, kuten finanssi- ja teollisuusalalla toimivien asiakkaidemme kanssa. Pääset siis haastamaan itseäsi mielenkiintoisten projektien parissa yhdessä asiantuntevan projektitiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, ratkaisujen suunnittelua sekä toteutusta. Yhdessä tiimin kanssa tuette ja ohajaatte asiakasta uudistumaan digitaalisesti. Me puolestaan huolehdimme siitä, että sinulla parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssäsi. Tyypillisesti työparinasi toimii tuoteomistaja tai ratkaisuarkkitehti. 

Etsimme juuri sinua, jos:

  • Power Platform on sinulle tullut jo tutuksi ja sinulla on kokemusta alustan teknologiasta (Power Apps, Power Automate tai Power BI).  
  • Microsoftin teknologiat ovat sinulle tuttuja ja koska kukaan ei ole kaikkien tieteiden maisteri, käärit hihat ja omaksut uusia asioita sitä mukaan, kun niitä tulee vastaan. 
  • Olet tiimipelaaja ja ajattelet sekä tiimisi että asiakkaan parhaaksi.
  • Olet analyyttinen ongelmaratkaisija ja osaat kääntää liiketoiminnan tarpeita toimiviksi teknisiksi ratkaisuiksi. 
  • Sinulla on jo jonkin verran kokemusta konsultoinnista tai järjestelmien implementointiin liittyvistä tehtävistä.  
  • Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Työntekijänä olet motivoitunut kehittymään ja oppimaan uutta sekä asiakas- ja ratkaisukeskeinen. 

Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta. Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin. 

Etkö täytä kaikkia yllä mainittuja vaatimuksia? Ota silti rohkeasti yhteyttä. Etsimme eri tasoisia osaajia ja autamme sinua oppimaan tarvittavat taidot menestyäksesi työssäsi. Voit myös aina tallentaa avoimen hakemuksesi järjestelmäämme täältä Candidate Community, jolloin pidämme sinut mielessä tulevien roolien osalta.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.