Country:

Norway

Cities:

Oslo

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

Nyutdannet Software Engineers 2022 

Avanade Norge

Avanade en verdensledende leverandør av konsulent tjenester, med rundt 50.000 ansatte i 26 land. Vi eies av Accenture og Microsoft, noe som gir oss fordelene ved å være en mellomstor bedrift lokalt med nesten 100 teknologinteresserte ansatte i Norge, men med tilgang til alle fordelene et globalt nettverk kan gi. Vårt fokus er digital transformasjon av de største virksomhetene, både i Norge og internasjonalt. Felles for alle som er en del av Avanade, er en ektefølt lidenskap for innovasjon og teknologi, og et genuint ønske om å utvikle forretningskritiske løsninger som forbedrer hverdagen til våre kunder. Vårt tette samarbeid med Microsoft og Accenture, og vår globale leveransemodell gjør oss unike i markedet. I løpet av et år, leverer vi mer enn 1000 prosjekter globalt, og våre konsulenter får muligheter for karriereutvikling både i Norge og internasjonalt.  

I Avanade er forretning og teknologirådgivning ikke bare vår karriere, men det vi drømmer om om natten. For oss betyr det mer enn bare å jobbe med ny innovasjon – det betyr å bruke teknologi for å løse forretningsutfordringer på måter som utgjør en reell forskjell for oss, våre kunder, og verden.  

Hvis du har en genuin interesse for teknologi og løsningsutvikling, kan Avanade tilby flere nye og spennende muligheter.


Nordisk Trainee program 2022

Som Trainee hos oss kommer vi til å hjelpe deg med din karrierestart innen teknologi. Avanade tilbyr den muligheten til et 5 måneder langt Trainee-program på som samkjøres av alle 4 nordiske land (Avanade Norge, Avanade Sverige, Avanade Danmark og Avanade Finland). En mulighet er å få det aller beste grunnlaget for å bygge opp din fremtidige karriere som konsulent med fokus på Microsoft sitt økosystem. Vi kombinerer vikelige kundeprosjekter og vårt velstrukurerte utviklingsrammeverk for teori og praksis. På denne måten vokser du garantert både personlig og profesjonelt, både innen teknologi, forretningsforståelse og rådgivining.


Et Community som elsker teknologi 

Våre faggrupper (Talent Community) er bygget opp slik at enhver kan lære av andre og bidra på tvers av fagmiljøer fordi vi elsker teknologi. Communitiene er en gruppe mennesker som sammen utforsker hva morgendagen bringer. Talent Communitiet er hvor du finner hjelpen du trenger for å føle deg forbered for å løse utfordringer og få innsikt til spennende endringer i fremtiden.


I dag ser Software Engineering Talent Community etter deg! 

Software Engineering Talent Community består av eksperter innenfor Microsoft Azure tjenester, .NET teknologi, React og flere andre kodespråk og rammeverk. Vår faggruppe er satt sammen av utviklere spesialisert på backend, frontend, fullstack og arkitektur. Vi er i sentrum av alle prosjekter og Avanade Norge vil sette deg i fokus for vår fremtidige vekst. 


Snart ferdig utdannet og leter etter drømmejobben? Her er din sjanse!   

Utgjør en forskjell fra første dag!

I Avanade favner vi bredt! Kom som du er. Ta med dine beste egenskaper, din kunnskap, din vilje til å fortsette å lære og utvikle deg. Hos oss vil du være omringet av flotte og kunnskapsrike kolleger, delta på social happenings, rett og slett bli del av vår voksende familie. Du vil få muligheten til å bygge og utvide ditt nettverk lokalt, på et nordisk nivå og globalt.  

Du vil arbeide med høyt kvalifiserte Microsoft-eksperter som er like glad i teknologi som deg. Uavhengig av hvilket interesseområde du har, vil du bli trent profesjonelt og være en del av teamet som hjelper våre kunder med å oppnå resultatene i et miljø der folk blir inspirert til å bli bedre og bedre.  

Hos Avanade vil du ta kurs, bli introdusert til vår virksomhet, ulike faggrupper, våre prosesser og bli kjent med våre kunder. Vi ønsker at du skal få kontinuerlig faglig påfyll og utvikling, derfor får du din egen karriererådgiver som kan hjelpe deg med alt du trenger for å lykkes i Avanade.   

Vi vil investere i din læring, vekst og utvikling, fordi vi vet at vi er mest vellykket når våre medarbeidere er på sitt aller beste.


Vi ser etter deg som

  • Er ferdig utdannet vår/sommer ‘22.
  • Snakker og skriver godt både på norsk og engelsk.
  • Har lidenskap for teknologi.
  • Har gode presentasjons- og kommunikasjons ferdigheter.
  • Ønsker å lære om forretning og ulike bransjer.

Du blir en del av et team 

Vi i Avanade har fokus på mangfold og ønsker å øke kvinneandelen i IT-bransjen. Som ODA gullpartner oppfordrer vi jenter til å søke.   
  
Ble du nysgjerrig og vil vite mer om hva vi kan tilby, da vil vi gjerne høre fra deg!

Dette trenger vi fra deg

  • Midlertidig karakterutskrift
  • CV
  • Motivasjonsbrev


Søknadsfrist: 31.12.2021


Spørsmål?
Ta kontakt med vårt rekrutteringsteam Amy Ruban eller Stine Bådstøe, eller Software Engineering Mats Lundell og Pooja More


Ikke stillingen for deg? Send oss gjerne din informasjon gjennom Candidate Community så vi kan holde kontakten, og så sier vi fra når en stilling åpner seg. Følg oss gjerne på Avanade Norge LinkedInder legger vi ut alle åpninger.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.