Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

Haluatko olla mukana luomassa muutosta? Niin haluamme mekin! Etsimme nyt harjoittelijoita Software Engineering-tiimiimme Pohjoismaiseen trainee-ohjelmaamme! 

Avanade Finland
Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttiyritys. Meillä pääset kehittymään Microsoft data- ja tekoälyosaajien kanssa mielenkiintoisten ja suurten projektien parissa! 

Avanade on suurempi kuin monet luulevat. Olemme Suomessa n. 50 hengen kasvava yritys ja globaalisti Avanadella on jo yli 50 000 työntekijää 26 eri maassa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Pohjoismaisten toimipisteidemme kanssa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Pääsemme siis nauttimaan pienemmän yrityksen eduista, mutta hyödymme myös maailmanlaajuisesta verkostostamme.  

Pohjoismaiden trainee-ohjelma 2022
Mikäli olet kiinnostunut rakentamaan uraa konsultoinnin parissa, tämä paikka on tarkoitettu juuri sinulle. Avanadella konsulttina toimiminen on jännittävää ja nopeatempoista. Tulet työskentelemään kollegoidesi kanssa monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa ja pääset luomaan innovatiivisia ratkaisuja Pohjoismaiden tunnetuimmille yrityksille samalla kartuttaen arvokasta kokemusta eri liiketoiminta-alueilta. Tämä on erinomainen mahdollisuus saada jalansijaa työmarkkinoilla ja edetä omalla urallasi yhdessä asiantuntevien tiimiläistesi kanssa.

Trainee-ohjelmassamme autamme sinua aloittamaan matkasi teknologia-alalla globaalissa yrityksessä. Tarjoamme mahdollisuuden 5 kuukauden palkalliseen koulutusohjelmaan Helsingissä, mikä luo erinomaisen pohjan tulevalle konsulttiurallesi Microsoftin ekosysteemiin keskittyen. Autamme sinua kasvamaan ja kehittymään tarjoamalla sinulle kaikki tarvittava tuki, jotta menestyt tehtävässä. Ohjelman jälkeen sinulla on valmiudet suuntautua meillä monenlaiseen rooliin mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti sekä toimia mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa hyödyntäen teknologiaa liiketoimintahaasteiden ratkaisemiseksi.

Oman roolisi lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua kaikkeen muuhun yrityksemme toimintaan, kuten koulutuksiin, yhteiskuntavastuutyöhön, sosiaaliseen toimintaan ja paljon muuhunkin. Meillä on osallistava ja joustava työyhteisö ja työntekijäkokemus on meillä asialistalla korkealla. Haluamme varmistua siitä, että koet olevasi yksi meistä heti, kun hyppäät mukaan Avanadelle. Ota siis ensimmäinen askel konsulttiurallasi ja tule kehittymään asiantuntijoidemme kanssa teknologia-alan ammattilaiseksi! 

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • Olet kiinnostunut asiantuntijatyöstä Microsoftin teknologioiden parissa (esim. Azure, C#, React/Angular).
 • Kehittyminen ja oppiminen ovat sinulle ykkössijalla ja nautit uusien haasteiden kohtaamisesta.
 • Haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. 
 • Sinulla on strateginen ja analyyttinen ajattelutapa, minkä avulla autat asiakkaitamme eri toimialoilta saavuttamaan heidän liiketoimintatavoitteitaan.
 • Tunnet olosi mukavaksi sekä ihmisten että teknologian parissa.
 • Sinulla on hyvät esiintymis- ja viestintätaidot.
 • Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. 
Lisäksi toivomme, että sinulla on joko IT- tai kaupallisen alan koulutus ja valmistut kesään 2022 mennessä.

Mitä seuraavaksi?
Lähetä meille CV:si sekä motivaatiokirjeesi 31.12.2021 mennessä alla olevan painikkeen kautta, jossa vastaat muutamalla lauseella seuraaviin kysymyksiin:
 • Kerro itsestäsi ja miksi haluaisit työskennellä Avanadella?
 • Mikä sai sinut kiinnostumaan tästä trainee-ohjelmasta? 
 • Mitkä asiat tekevät sinusta hyvän teknologia-alan konsultin?  
 • Miksi meidän tulisi valita juuri sinut?
Trainee-ohjelmamme alkaa 29. elokuuta 2022.

Heräsikö kysyttävää?
Voit olla yhteydessä rekrytoijiimme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com tai Laura Matero, laura.matero@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.