Country:

Denmark

Cities:

Copenhagen

Area of expertise:

Infrastructure / Unified Communications

Job Description

Avanade Graduate Program for Cloud Infrastructure & Security 2022

Vil du være med til at skabe forandring gennem teknologi? – Så kom med på rejsen!

Har du ligesom os en stærk passion for, hvordan teknologi kan bruges til at løse problemer og udfordringer? Som Graduate hos os i Avanade kan du bruge din tekniske viden og ”konsulentpersonlighed” til at hjælpe vores kunder med at finde smartere og mere effektive forretningsløsninger, alt imens du dygtiggør dig og har det sjovt! For os er det nøglen til succes.

Avanade Danmark

Avanade er Verdens største Microsoft partner med 50.000 ansatte i 26 lande. Vi ejes af Accenture og Microsoft, hvilket giver os et hav af fordele, samtidig med at vi i Danmark fungerer meget lokalt, og vi ønsker, at alle vores 70 medarbejdere kender hinanden. Vi laver en masse aktivitet sammen uden for arbejde, om det er vores årlige skitur, sommer – og julefest, vinsmagning, biografture, gocart, escape room, mountainbiking, fredagsbar eller andet – for os handler det om at føle sig som en del af et fællesskab. Vi kalder det Avanade Social.

Vores fokus er digital transformation af de største virksomheder, både i Danmark og internationalt. Fælles for alle, der er en del af Avanade, er en ægte passion for innovation og teknologi og et ægte ønske om at udvikle forretningskritiske løsninger, der forbedrer vores kunders hverdag. Vores tætte samarbejde med Microsoft og Accenture samt vores globale leverancemodel gør os unikke på markedet. I løbet af et år leverer vi mere end 1000 projekter globalt, og vores konsulenter får muligheder for karriereudvikling både i Danmark og internationalt.

Hos Avanade er erhvervs- og teknologirådgivning ikke kun vores karriere, men det vi drømmer om om natten. 😊 For os betyder det mere end bare at arbejde med ny innovation - det betyder at bruge teknologi til at løse forretningsmæssige udfordringer på måder, der gør en reel forskel for os, vores kunder og verden.

Hvis du har en ægte interesse for teknologi og løsningsudvikling, kan Avanade tilbyde flere nye og spændende muligheder.

Nordisk Graduate/Trainee -program 2022

Som Graduate hos os hjælper vi dig med din karriere start inden for teknologi. Avanade giver mulighed for et 5-måneders Graduate-program, der koordineres af alle 4 nordiske lande (Avanade Norge, Avanade Sverige, Avanade Danmark og Avanade Finland). En mulighed for at få det allerbedste fundament for at bygge din fremtidige karriere som konsulent med fokus på Microsofts økosystem. Ved at kombinere rigtige kundeprojekter og de velstrukturerede udviklingsrammer for teori og praksis, vokser du garanteret både personligt og fagligt, både inden for teknologi, forretningstænkning og rådgivning.

Sammen med dine kolleger vil du arbejde på komplekse projekter for nogle af Nordens mest kendte virksomheder, samtidig med at du udvikler din egen karriere og bygger dit CV. Med branchens bedste mennesker har vi det sjovt sammen både i vores daglige arbejde og under vores sociale aktiviteter efter arbejde.

Et fællesskab, der elsker teknologi

Vores faggrupper (Talent Community) er bygget op, så alle kan lære af hinanden og bidrage på tværs af professionelle miljøer, fordi vi alle elsker teknologi. Talent Communites’ene er en gruppe mennesker, der inden for deres faggruppe sammen udforsker, hvad morgendagen bringer inden for Microsoft universet, og vi gør også en stor dyd i at vidensdele på tværs af faggrupper, både før, under og efter et projekt.

I dag leder Cloud & Security Talent Community dig!

Cloud og sikkerhed er en vigtig del af kundens cloud -rejse med Azure, hvad angår styring, arkitektur, implementering og transformation. Vi er normalt i et tværfagligt team med konsulenter fra flere faggrupper. Vi laver det meste af Azure -infrastrukturen, identitet, migration, sikkerhed, netværk, container og automatisering. Uden infrastruktur og sikkerhed er ingen virksomheder klar til i morgen.

Er du snart færdiguddannet og leder efter drømmejobbet? Her er din chance!

I Avanade omfavner vi en bred vifte! Kom som du er. Medbring dine bedste kvaliteter, din viden, din vilje til at fortsætte med at lære og udvikle dig. Hos os vil du være omgivet af dygtige kolleger, deltage i sociale arrangementer, og blive en del af vores voksende familie. Du får mulighed for at opbygge og udvide dit netværk lokalt, på nordisk niveau og globalt.

Du vil arbejde med højt kvalificerede Microsoft -eksperter, der elsker teknologi lige så meget, som du gør. Uanset dit interesseområde vil du blive fagligt uddannet og være en del af teamet, der hjælper vores kunder med at opnå resultater i et miljø, hvor folk inspireres til at blive bedre og bedre.

Hos Avanade vil du tage certificeringer, kurser, blive introduceret til vores forretning, forskellige faggrupper, vores processer og lære vores kunder at kende. Vi ønsker, at du modtager løbende faglig udvikling, derfor får du din egen karrierevejleder, der kan hjælpe dig med alt, hvad du har brug for for at få succes i Avanade.

Vi vil investere i din læring, vækst og udvikling, fordi vi ved, at vi har mest succes, når vores medarbejdere har det allerbedst.

Vi leder efter dig som

• Gennemførte uddannelse i ’21 eller i forår / sommer ‘22.

• Taler og skriver godt på både dansk og engelsk.

• Har en passion for teknologi.

• Har gode præsentation - og kommunikationsevner.

• Vil lære mere om erhvervslivet og forskellige brancher.

Vigtigst af alt leder vi efter dig, der har et stort drive og er passioneret omkring at lære og dygtiggøre dig til blive en fantastisk IT konsulent med fokus på Microsoft teknologi.

Vi har brug for dette fra dig

• CV

• Letter of motivation

Ansøg i dag, men den sidste ansøgning er 31. december 2021. Startdag for vores gratuate -program er 29. august 2022.

Hvis du har spørgsmål eller eller ønsker noget afklaret om vores graduate -program, er du velkommen til at Davide Sanguini på davide.sanguini@avanade.com.


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.