Country:

Norway

Cities:

Oslo

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

English title: Developer


Om stillingen

Rollen som løsningsutvikler handler for det meste om å designe, bygge, teste og rulle ut løsninger på tvers av tjenester, applikasjoner og forretningsportaler. Løsningsutviklere er involvert i hele livssyklusen til prosjektet. De jobber tett på teamene for teknisk lederskap og funksjonalitet for å forstå hva som kreves i de ulike prosjektene, og for å ta seg av kundeforhold, endringskrav og forslagsutvikling.

Som løsningsutvikler vil du være med i teamet som definere og realisere det funksjonelle og tekniske designet i et prosjekt. Du vil ha et hovedfokus på utvikling, men også bidra og ta ansvar inn mot definering og detaljering av brukerhistorier, design, test og arkitektur der det er mulig.


Om deg

Du er en utvikler med mer enn 2 års erfaring som liker å løse problemer i samarbeid med teamet ditt. Du har erfaring med C#, .Net / .Net Core, Git, og gjerne Azure, JavaScript, React og lignende teknologier. Du tenker analytisk, men vet hvordan du skal få satt ting ut i livet. Du er opptatt av teknologi, og elsker å tilegne deg nye ferdigheter og dele dette med dine kollegaer.Dine oppgaver til daglig

 • Designe og bygge full-stack-applikasjoner basert på DevOps prinsipper.
 • Innhente og definere brukerbehov samt tekniske og operasjonelle krav for å kunne levere god funksjonalitet til sluttbruker.
 • Inngå som en del av et sammensatt leveranseteam.
 • Samarbeide og kommunisere tett med kunde og kollegaer i prosjektene for å sikre leveranse av kvalitetsløsninger.
 • Ta en aktiv del i fellesskapet av utviklere i selskapet ved å bidra med deling av kunnskap og erfaringer, og støtte opp og veilede mindre erfarne konsulenter i deres jobb.

Tekniske- og forretningsferdigheter du sannsynligvis har

 • God forståelse for utvikling, spesielt ved bruk av C#, .NET og .NET Core. Du har gjerne også erfaring med JavaScript/TypeScript og React/Angular/Vue. Du har kanskje hatt en og annen krangel med din bestevenn, Git.
 • Kjenner helst til Azure og de tjenestene plattformen tilbyr. Sertifisert som Azure Developer Associate er en fordel.
 • Et godt øye for kodekvalitet og forståelse for tjenestebasert arkitektur – du liker et godt håndverk.
 • Forstår prinsippene rundt DevOps og benytter konsepter som automatisert testing og CI/CD prosesser.
 • Erfaring med å jobbe etter agile praksiser.
 • Gjerne tidligere prosjekt- og konsulentarbeid hvor du har vist at du har gode evner til å både muntlig og skriftlig formidle kompleks informasjon til både tekniske og ikke-tekniske involverte parter.
 • Gode språkferdigheter i både norsk og engelsk.

Ikke stillingen for deg? Send oss gjerne din informasjon gjennom Talent Community så vi kan holde kontakten, og så sier vi fra når en stilling åpner seg. Følg oss gjerne på LinkedInder legger vi ut alle åpninger.
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.