Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Infrastructure

Job Description

Ketä olemme ja mitä teemme? 

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttitalo. Suomessa meitä on reilu viitisenkymmentä ja kansainvälisesti toimimme yli 25 eri maassa. Pääsemme siis nauttimaan niin pienemmän yrityksen eduista kuin samalla hyötymään maailmanlaajuisesta verkostostamme.

Kasvamme Avanade Finlandilla hurjaa vauhtia ja tarvitsemmekin lisää asiantuntijoita tiimiimme. Tällä hetkellä etsimme koodaavaa arkkitehtia (tai koodia pelkäämätöntä arkkitehtia) joukkoomme.

Toimimme projektiluontoisesti laajasti eri sektoreilla ja ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnalliset haasteet hyödyntäen Microsoft-teknologioita. Työskentelemme joustavasti joko kotoa käsin etänä tai normaalitilanteessa myös asiakkaidemme tiloissa tai toimistollamme Helsingin Ruoholahdessa.

Mitä me tarjoamme sinulle? 

Juu, meillä on kyllä kahvikoneet, sohvaryhmät ja joustava työaika. Mutta tärkeintä on, että meillä on suunnitelma sinulle, kuinka voit kehittyä ammattilaisena – ja ehkäpä siinä sivussa myös ihmisenä :) Meille persoonasi, kokemuksesi ja näkemyksesi ovat arvokkaita, ja pääset käyttämään osaamistasi sekä vahvuuksiasi asiakkaidemme parhaaksi. Lisäksi saat mukavia työkavereita ja toimit kannustavassa työympäristössä.

Meillä on sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkaita. Voit siis tulevaisuudessa löytää itsesi vaikkapa Singaporesta, Seattlesta tai Lontoosta, jos matkustaminen kiinnostaa sinua. Pääset siis haastamaan itseäsi mielenkiintoisten projektien parissa asiantuntevissa projektitiimeissä.

Etsimme juuri sinua, jos

  • Olet sinut Azure-peruspalvelujen kanssa etkä häkelly, kun suunnitellaan esimerkiksi verkkoja, tietoturvapalveluja, identiteetinhallintajärjestelmiä tai data- & analytiikka-alustoja.
  • Koska kukaan ei ole kaikkien tieteiden maisteri, käärit hihat ja omaksut uusia asioita sitä mukaan, kun niitä tulee vastaan.
  • Scriptaaminen on sinulle tuttua ja sinulla on jonkin verran kokemusta sovelluskehityksestä, vaikka sinun ei tarvitsekaan olla koodivelho.
  • Jos ARM, Terraform ja Bicep kuuluvat sanavarastoosi, entistä parempi!
  • Tunnet jo jonkin verran DevOps-toimintamallia ja työvälineitä ja meidän avullamme kehityt jediksi.
  • Kubernetes on karkkia sinulle. Jos et ole sitä vielä syönyt, niin haluat ainakin maistaa.

Nykyaikainen pilvipalveluarkkitehtuuri, DevOps ja GitOps toimintamallit sekä Azure DevOps tulevat olemaan työmaatasi. Kuten tiedät, pilvipalvelut kehittyvät ja muuttuvat nopeaa tahtia. Siksi arvostamme itseohjautuvuutta, luovuutta ja oma-aloitteisuutta – myös itsesi kehittämisessä.

Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta. Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin.

Etkö täytä kaikkia yllä mainittuja vaatimuksia? Ota silti rohkeasti yhteyttä. Etsimme eri tasoisia osaajia ja autamme sinua oppimaan tarvittavat taidot menestyäksesi työssäsi. Voit myös aina tallentaa avoimen hakemuksesi järjestelmäämme täältä Candidate Community, jolloin pidämme sinut mielessä tulevien roolien osalta.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.