Country:

Norway

Cities:

Oslo

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

Har du lyst til å bidra i fremtidens satsning på kunstig intelligens?

I Avanade er forretning og teknologirådgivning ikke bare vår karriere, men vår store lidenskap. For oss betyr det mer enn bare å jobbe med innovasjon, det betyr å benytte teknologi for å løse forretningsutfordringer på måter som gjør en reell forskjell for oss, våre kunder, og verden.

Avanade har et av landets ledende miljøer på Robotics Process Automation (RPA), hvor vi jobber aktivt med automatiserende teknologier for å øke samspillet mellom mennesker og teknologi. Vi ønsker nå å utvide teamet med fokus på løsninger som tenker og oppfører seg som mennesker. Vi søker derfor etter dyktige konsulenter med erfaring fra og/eller sterk interesse for kunstig intelligens.

Som konsulent i Avanade vil du arbeide aktivt sammen med kunden for å utvikle forretningskritiske løsninger basert på blant annet skyteknologi, kunstig intelligens og automasjon. Du vil være involvert i det strategiske og utvikle løsninger som hjelper kundene å redusere kostnader, samtidig som de øker funksjonalitet, åpenhet, effektivitet og smidighet. Du vil være en del av et innovativt team som hjelper våre kunder med å oppnå resultater i et miljø som inspirerer til å være best på ny teknologi.

Hos Avanade vil du arbeide med høyt kvalifiserte eksperter innen Microsoft Cognitive Services og RPA på lokalt, nordisk og globalt nivå. Du vil ta kurs innenfor kunstig intelligens og maskinlæring både nasjonalt, globalt og virtuelt, med mulighet (og forventning) til sertifiseringer, samt å delta på internasjonale konferanser.  Vi vil investere i din læring, vekst og utvikling, fordi vi vet at vi er mest vellykket når våre medarbeidere er på sitt aller beste.

De vi leter etter bør kjenne seg igjen i flere av punktene under.

  • Programmeringsbakgrunn (.NET er foretrukket)
  • Kunnskap om kunstig intelligens, maskinlæring eller avansert analyse
  • Kompetanse på en eller flere av følgende teknologier: MS Cognitive Services APIs, Azure Bot Services, BOT Framework, Azure Machine Learning, Python
  • Erfaring med og interesse for skyløsninger (MS Azure er foretrukket, men også andre skyløsninger kan telle positivt)
  • Enkel forståelse for andre kognitive plattformer som IBM Watson, Amazon Lex etc.
  • Lagspiller som er vant til å jobbe agilt
  • Kunnskapssøkende, samtidig som du liker å dele av din kompetanse
  • Konsulentegenskaper – gode kommunikasjonsferdigheter og evne til arbeide konstruktivt i utfordrende sammenhenger
  • Du har minimum 5-årig høyere relevant utdannelse med gode resultater (erfaring kan kompensere for utdanning)

Er jobben som teknologikonsulent i Avanade det neste steget for deg?

Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av teknologi og som brenner for digital transformasjon. Du evner å arbeide på detaljnivå samtidig som du ser helheten av arbeidet, alltid med et øye for forretning. Du ønsker å arbeide i et hektisk miljø hos et internasjonalt selskap hvor du kan utvikle deg både personlig og faglig, med støtte fra en av våre karriereveiledere. Du trives med muligheten til å ta ansvar og bidrar aktivt i å få det beste ut av dine kolleger. Du vil få muligheten til å ta del i et sterkt og innovativt fagmiljø i sterk vekst, som du kan lære av samtidig som du deler din kunnskap. Du ønsker å benytte dine analytiske evner til å utføre verdiskapning gjennom kunstig intelligens og automatiseringer hos våre kunder. Du er nysgjerrig, løsningsorientert og ønsker å gjøre en forskjell. Hos Avanade har vi et sterkt fokus på mangfold og vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke.


Avanade Norge setter standarden

Vil du være med på å sette en ny standard for morgendagens digitale løsninger?

I Avanade hjelper vi selskaper med å lykkes i den digitale tidsalderen. Vi jobber med de største selskapene i Norge og globalt har vi omtrent halvparten av de 500 største selskapene i verden på kundelisten. Med over 30.000 ansatte over hele verden, har vi den fremste kompetansen til å løse de mest komplekse problemstillingene. Det er derfor vi kan si at vi er en muliggjører.

Avanade eies av teknologigiganten Microsoft og verdens største konsulentselskap, Accenture. Hos oss får du jobbe med store kunder i komplekse prosjekter sammen med partnere som er blant de fremste på sitt felt. Vi lar deg være en nøkkelspiller samtidig som du lærer av de beste i verden.

Lær mer om what Avanade gjør innen dette området: Intelligent Automation.


Questions about the position?

Contact 1:  Ana Reynolds

Job Title: TA Manager Norway&Finland

Telephone: 905 68 774   


Contact 2: Simen Aakhus

Job Title: Head of IA Norway

Telephone: 91638802


Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.