Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Analytics

Job Description

Mitä me tarjoamme sinulle?

Avanade Finland kasvaa hurjaa vauhtia ja tarvitsemme lisää asiantuntijoita analytiikkatiimiimme. Etsimme joukkoomme Azure-datakehittäjää (Azure Data Engineer). Jos haluat rakentaa dataa hyödyntäviä ratkaisuja ja viihdyt sekä teknologian että ihmisten parissa niin saatat olla juuri etsimämme puuttuva palanen!

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttitalo. Meillä pääset kehittymään maailman kovimpien Microsoft data- ja tekoälyosaajien kanssa suurten ja vaikuttavien hankkeiden parissa. Työmme ja osaamisemme on tunnustettu globaalisti mm. Microsoftin sekä heidän Databricks-teknologiakumppaninsa taholta. 

Työskentely Avanadella

Tulet työskentelemään Avanaden ja Accenturen hankkeissa osana suomalaista tai kansainvälistä data- ja tekoälytiimiä. Tehtäväsi tiimissä on auttaa rakentamaan moderneja data-alustoja sekä dataputkia Microsoft Azure -pilviympäristöissä. Kokemuksen ja näyttöjen mukana saat halutessasi vastuuta myös hankkeiden teknisestä johtamisesta data-arkkitehdin roolissa. 

Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että suuria, kansainvälisiä yrityksiä, ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa. Voit siis halutessasi löytää itsesi vaikkapa ulkomailta, mikäli kansainvälisyys kiinnostaa sinua. Kehittymisesi on meille tärkeää ja tuemme työntekijöidemme kehittysmiskaarta laajoilla koulutusmahdollisuuksilla ja sertifikaateilla sekä uraohjaajan avulla. 

Tällä hetkellä työskentelemme edelleen poikkeusoloissa pääosin etänä. Pääsemme vaikuttamaan siihen, työskentelemmekö kotoa käsin etänä vai toimistoillamme Helsingin Ruoholahdessa tai Turussa. Normaalitilanteessa toimimme myös satunnaisesti asiakkaidemme tiloissa heidän toiveidensa mukaisesti.   

Näitä tarvitset pärjätäksesi:

  • Kokemusta datan liikuttelusta, muokkauksesta ja varastoinnista jonkin ohjelmointikielen avulla. Meille tyypillisesti joko SQL tai Python.
  • Ymmärrät CI/CD-työkalujen ja DevOps-menetelmien päälle. Lisäpisteitä saat jos osaat soveltaa niitä erityisesti data- ja tekoälyhankkeissa. 
  • Osaat toimia tiimissä asiakasprojektissa ja osaat kääntää liiketoiminnan tarpeita toimiviksi teknisiksi ratkaisuiksi. 
  • Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia.

Seuraavista on sinulle hyötyä: 

  • Kokemusta yhdestä tai mieluiten useammasta seuraavista teknologioista: Databricks, Azure Data Factory, Logic Apps, Azure Functions, Apache Airflow, Azure Synapse, Azure SQL, Azure IoT, Azure ML.
  • Azure Data Engineer Associate tai muut relevantit sertifikaatit.
  • Osaamista tiedon visualisoinnista käyttäen joko perinteisiä raportoinnin työkaluja (mm. Power BI) tai erilaisia visualisointikirjastoja (mm. D3.js).
  • Ymmärrät moderneja data-arkkitehtuureja, mihin tarpeisiin ne soveltuvat ja osaat vertailla niiden hyötyjä ja haittoja liiketoiminnalle (mm. Lakehouse, Data Vault, Lambda vs. Kappa).

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta.

Heräsikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin.

Etkö täytä kaikkia yllä mainittuja vaatimuksia? Ota silti rohkeasti yhteyttä. Etsimme eri tasoisia osaajia ja autamme sinua oppimaan tarvittavat taidot menestyäksesi työssäsi. Voit myös aina tallentaa avoimen hakemuksesi järjestelmäämme täältä Candidate Community, jolloin pidämme sinut mielessä tulevien roolien osalta.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.